kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Justin Bieber - Sorry

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Sorry'' του Justin Bieber και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Justin Drew Bieber γεννήθηκε το 1994 στο London του Ontario στον Καναδά. Οι γονείς του δεν έχουν παντρευτεί μέχρι σήμερα. Ο Bieber έγινε γνωστός μέσα από την πλατφόρμα του YouTube, όταν το 2007 τον ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων. Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν το EP με τίτλο ''Μy World'' που κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επόμενη επαφή του Justin Bieber με τη δισκογραφία αποτέλεσε το στούντιο άλμπουμ ''My World 2.0'' που χαρακτηρίστηκε τρεις φορές πλατινένιο. Το Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ με τίτλο ''Purpose''.

Οι συνολικές πωλήσεις του καλλιτέχνη ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια σε αντίτυπα, ενώ στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται τρία βραβεία Grammy. Από το 2011 μέχρι και το 2013, το όνομα του Justin Bieber περιλαμβανόταν στο Top10 της λίστας με τους πιο σημαντικούς διάσημους του περιοδικού Forbes, ενώ υπήρξε ο πρώτος από τους καλλιτέχνες που κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων views στην πλατφόρμα του Vevo. Οκτώ είναι συνολικά οι επιτυχίες που κατάφερε να έχει ο τραγουδιστής ταυτόχρονα στο Singles Chart Τop 40, μια διάκριση ρεκόρ που στο παρελθόν έχει πλησιάσει μόνο ο Elvis Presley.

Το "Sorry", κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 ως το δεύτερο σινγκλ από το τέταρτο άλμπουμ. Συνθετικά φέρει τις υπογραφές των Justin Bieber, Julia Michaels και Justin Tranter. Έμεινε επτά εβδομάδες στο Νο. 7 του Canadian Hot 100 chart, και τρεις εβδομάδες στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100.

Κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, το "Sorry" κατάφερε να σημειώσει 23 εκατομμύρια σε ψηφιακές πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ χάρη στην επόμενη επιτυχία του "What Do You Mean", ο Justin Bieber κατάφερε να έχει δυο δικά του τραγούδια στο Top5 κατά την ίδια χρονική περίοδο. Καθώς το ''Sorry'' ήταν στην κορυφή του Singles Chart, η επόμενη επιτυχία του ''Love Yourself'' βρέθηκε στη θέση Νο. 2 του ίδιου chart, χαρίζοντας του ένα ακόμα ρεκόρ και καταρρίπτοντας εκείνο της Madonna από το 1985.

Ο Bieber ερμήνευσε ζωντανά το ''Sorry'' στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και του Jimmy Fallon, καθώς και την τελετή των American Music Awards, το The Voice αλλά και τα Brit Awards 2016.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Sorry'' του Justin Bieber και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker