kiss-logo
Now playingGANGSTA'S PARADISE COOLIO
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Amanda Tenfjord θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Η Amanda Tenfjord θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision τον Μάιο με την ατμοσφαιρική μπαλάντα “Die Together”
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Amanda Tenfjord θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision τον Μάιο. Το Die Together” είναι μια ατμοσφαιρική μπαλάντα, η οποία ξεκινάει με τα όμορφα φωνητικά της τραγουδίστριας και μια minimal παραγωγή. Το τραγούδι στη πορεία χτίζεται καθώς το συναίσθημα κυριεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Η Amanda τραγουδάει για μια σχέση, η οποία πεθαίνει. Ωστόσο αναρωτιέται για το ενδεχόμενο να αποχωριστεί αυτή τη ζωή ταυτόχρονα με τον αγαπημένο της. Αυτό θα σήμαινε ότι θα είναι μαζί μέχρι το τέλος, καθώς ερμηνεύει τους στίχους στο ρεφραιν Αλλά αν πεθάνουμε μαζί τώρα / Θα έχουμε πάντα ο ένας τον άλλο / Δε θα σε χάσω για άλλον / Κι αν πεθάνουμε / Θα σε κρατάω για πάντα”.

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η Amanda Tenfjord διηγείται το video clip του τραγουδιού "Die together", που βγήκε πρώτη φορά στον αέρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου.
Με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης, όπου έγιναν τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας επέλεξε να μη δημιουργήσει μια συνηθισμένη πλοκή που έχουν συνήθως αντίστοιχα video clip, αλλά να εστιάσει με τον φακό του στις τόσο διαφορετικές στιγμές και στα συναισθήματα που κρύβει κάθε σχέση.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι ένα νεαρό ζευγάρι που επισκέπτεται το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όμως, αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά. Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές εναλλάσσονται με την πίκρα, την απογοήτευση και τη ματαίωση που αποτυπώνεται στο βλέμμα όλων μας, όταν συνειδητοποιούμε ότι μια σχέση τελειώνει.

Το σπάνιο, αλλά και τόσο εντυπωσιακό τοπίο της Σύμης, που αποτυπώνεται με εξαιρετικό τρόπο στο video clip, μοιάζει να είναι ο τρίτος χαρακτήρας της ιστορίας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker