kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Kadebostany - Castle in the Snow

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Castle in the Snow των Kadebostany και το απολαμβάνουμε δυνατά.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To συγκρότημα των Kadebostany δημιουργήθηκε το 2008 στη Γενεύη της Ελβετίας.

Τον πυρήνα του project απαρτίζουν ο DJ και παραγωγός Kadebostan (αληθινό όνομα Guillaume Jérémie) στη σύνθεση και παραγωγή, και η Amina Cadelli στις μελωδίες, τα φωνητικά και τους στίχους. Το lineup συμπληρώνουν οι Jaafar Aggiouri και Ross Butcher στα πνευστά μαζί με τον Ross Butcher στα έγχορδα.

Το 2011 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο ''Songs From Kadebostany'', ενώ με την επόμενη κυκλοφορία τους το 2013 (με τίτλο Pop Collection), κατάφεραν να διακριθούν αρχικά πρώτα στην πατρίδα τους και αργότερα σε όλη την Ευρώπη.

Το συγκρότημα κατάφερε μάλιστα να προταθεί τον ίδιο χρόνο για τρία μουσικά βραβεία, αφήνοντας πίσω στο διαγωνισμό αρκετά από τα αξιόλογα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής.

Για την προώθηση της πρώτης επίσημης κυκλοφορίας, οι Kadebostany εμφανίστηκαν σε περισσότερες από 100 συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις.

Έγιναν ευρύτερα γνωστοί μέσα από το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησε με το Pop Collection, και αυτό δεν ήταν άλλο από την πολύ μεγάλη επιτυχία ''Walking With A Ghost''.

Το 2014 το συγκρότημα διοργάνωσε μια παγκόσμια περιοδεία, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε σταθμούς σε: Ελβετία, Αυστρία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Τουρκία, Τσεχία και Σλοβακία.

Το σινγκλ Castle in the Snow περιλαμβάνεται στο ''Pop Collection'' και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Κυκλοφόρησε από την Mahayana Records.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται επίσης στο 'άλμπουμ The Wanderings of the Avener, του Γάλλου παραγωγού deep house και electro μουσικής Τhe Avener, που κυκλοφόρησε από την Capitol Records τον Ιανουάριο του 2015.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Castle in the Snow των Kadebostany και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker