kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Jason Derulo x Nuka – Ολοκαίνουριο single “Love Not War (The Tampa Beat)”

Υπνωτική μελωδία του τραγουδιού
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο πολύ-πλατινένιος παγκόσμιος superstar Jason Derulo ενώνει τις δυνάμεις του με τον Nuka για την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου single με τίτλο “Love Not War (The Tampa Beat)”. Η υπνωτική μελωδία του τραγουδιού βρίσκει και πάλι τον Jason Derulo στο στοιχείο του. 
 
Με το εξωπραγματικό αριθμό των 40 εκατομμυρίων followers στο Tik Tok, o Jason Derulo είναι ο μεγαλύτερος μουσικός στην πλατφόρμα. Το αδιαμφισβήτητα κολλητικό αλλά και αινιγματικό instrumental του 19χρονου παραγωγού Nuka τράβηξε την προσοχή πολλών και γρήγορα συγκέντρωσε πάνω από 200 δισεκατομμύρια impressions παγκοσμίως. Ο Derulo, γνωστός για την αγάπη του για ότι γίνεται viral, έψαξε όλη την πλατφόρμα μέχρι να βρει τον νεαρό παραγωγό. Παρόλο που τους χώριζαν πολλά μίλια απόστασης, η δύναμη της μουσική έφερε τους δύο καλλιτέχνες κοντά για να δημιουργήσουν το νέο hit “Love Not War (The Tampa Beat)”.
 
Το καινούριο τραγούδι έρχεται μετά από μία σειρά δυνατών anthems που κυκλοφόρησαν από τον Derulo, με το “Savage Love” να γίνεται το 5ο του Νο1 στην Βρετανία και να ξεπερνάει τα 505 εκατομμύρια streams ενώ αργότερα το “Take You Dancing” συγκέντρωσε πάνω από 202 εκατομμύρια streams και συνεχίζει ακόμα να ανεβαίνει.  

Το "LOVE NOT WAR (THE TAMPA BEAT)" κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker