kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

“Lasting Lover” από τους Sigala και James Arthur

Δούλεψαν εξ΄αποστάσεως εν μέσω του lockdown
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο υποψήφιος για βραβείο BRIT Βρετανός DJ, παραγωγός και καλλιτέχνης Sigala, μαζί με τον chart-topper James Arthur, παρουσιάζουν το νέο τους single “Lasting Lover”
 
To “Lasting Lover” έχει όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού Sigala classic σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική φωνή του James Arthur να προσθέτει μία ιδιαίτερη ενέργεια που θα νιώσει κάθε ακροατής. 
 
Ο Sigala εξήγησε για το τραγούδι και την συνεργασία του με τον James: “Αυτό το τραγούδι στην πραγματικότητα γράφτηκε από τον Lewis Capaldi, οπότε όταν το άκουσα πρώτη φορά ήταν σε ακουστική μορφή. Από εκείνη την στιγμή, το ταξίδι για να φτάσει το τραγούδι εδώ που είναι τώρα ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ήθελα να δουλέψω με τον James Arthur εδώ και πολύ καιρό, καθώς αγαπώ την φωνή του, αλλά επειδή το τραγούδι ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια του lockdown δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά, οπότε δουλέψαμε μέσω Zoom για αρκετό καιρό μέχρι που επιτέλους γνωριστήκαμε στο set για το music video. Επίσης είναι προφανές πως είμαι τεράστιος θαυμαστής των MGMT οπότε ήταν πολύ cool να καταφέρουμε να τα μπλέξουμε όλα μαζί και ελπίζω όλοι να απολαύσουν το αποτέλεσμα”. 
 
“Πέρασα πολύ όμορφα σε αυτή την συνεργασία με τον Sigala γι’ αυτό το απόλυτο banger” είπε ο James. “Καταφέραμε να τελειώσουμε αυτό το track εν μέσω lockdown δουλεύοντας εξ αποστάσεως. Είμαι fan του εδώ και καιρό, οπότε ήταν πολύ ωραία που επιτέλους τον γνώρισα στο γύρισμα του κλιπ. Είναι λίγο μία διαφορετική κατεύθυνση για εμένα, αλλά μπορεί να δείτε και κάποιες ακόμα μικρές ενδιαφέρουσες αλλαγές στο μέλλον. Ελπίζω να αρέσει σε όλους και να μένετε ασφαλείς”. 
 
Το “LASTING LOVER” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker