kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

DJ Regard - Ride It

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Ride It» του DJ Regard και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O DJ και παραγωγός Regard έγινε γνωστός μέσα από την εφαρμογή TikTok, όπου ξαφνικά δημιουργήθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο βίντεο με το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς οι χρήστες να γνωρίζουν τον παραγωγό/συνθέτη του τραγουδιού.

Ο DJ Regard έχοντας ήδη σχεδόν 800.000 subscribers στο κανάλι του στο YouTube, παρουσίασε το «Ride It», το οποίο θεωρείται ένα από τα smash hits του καλοκαιριού και πρόσφατα εντάχθηκε στη μεγαλύτερη παγκόσμια λίστα του Spotify «Today’s Top Hits», η οποία έχει 24 εκατομμύρια followers.

Το σινγκλ βρίσκεται στην κορυφή του Shazam Chart της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και στο Νο.25 του Singles Chart, ενώ έχει ενταχθεί στο airplay των δημοφιλέστερων ραδιοφωνικών σταθμών, μεταξύ των οποίων το BBC Radio 1 και το Capital Fm.

Ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός παρουσίασε το εντυπωσιακό βίντεο για το viral smash hit του, σε συνέχεια του επίσης επιτυχημένου lyric video, το οποίο φτιάχτηκε από οπαδούς για χάρη της πλατφόρμας του TikTok. Εμπνευσμένο από τη σειρά «Dancing Through The Night» του Quentin Deronzier, το βίντεο αιχμαλωτίζει αμέσως, παρουσιάζοντας ένα σκοτεινό αλλά μοντέρνο υπόκοσμο όπου η επιθετική και η αντιφατική ζωηρή ενέργεια ανταλλάσσονται. Με αναφορά στην αγαπημένη ταινία «Nightrider», ο θεατής παρακολουθεί το βίντεο από την οπτική πλευρά ενός αυτοκινήτου που ταξιδεύει ανάμεσα σε δρόμους τη νύχτα.

«Μου αρέσει η ιδέα όλων αυτών των διαφορετικών τοπίων στη μέση της νύχτας» εξηγεί ο σκηνοθέτης Meji Alabi. To «Ride It αποτελεί το τέλειο soundtrack μιας βραδιάς, όπου συμβαίνουν όλων των ειδών τα τρελά πράγματα».

Έχοντας ήδη συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατομμύρια streams, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αγγίζει πλέον τα 1,6 εκατομμύρια Spotify streams την ημέρα βάζοντας το τραγούδι στο Νο.5 του chart της πλατφόρμας. Το σινγκλ έχει ήδη φτάσει στη Βρετανία στο Νο.1 του iTunes, του Apple Music, του Shazam, του Spotify Viral Charts και το Νο.2 του επίσημου UK Singles charts.

Μάλιστα, το «Ride It», έχει φτάσει μέχρι το Νο.1 του Spotify Viral Greece και το Νο.10 του Shazam Ελλάδας, ενώ ανεβαίνει με γρήγορο ρυθμό στο επίσημο ραδιοφωνικό chart της χώρας.

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Ride It» του DJ Regard και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker