kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH FEAT. KIM PETRAS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Gabby Barrett feat. Charlie Puth - I Hope

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «I Hope» των Gabby Barrett και Charlie Puth και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«I Hope» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψε η Αμερικανή τραγουδίστρια της country, Gabby Barrett. Η Barrett γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 2020.

Ηχογράφησε το τραγούδι της και το κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή αφού έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στην 16η σεζόν του τηλεοπτικού talent show American Idol. Τη σύνθεση υπογράφουν εκτός από την Gabby Barrett οι Jon Nite και Zachary Kale, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Zachary Kale και Ross Copperman.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού οδήγησε στην υπογραφή συμβολαίου με την περίφημη δισκογραφική Warner Nashville.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019 ως το πρώτο σινγκλ από το ντεμπούτο άλμπουμ της ερμηνεύτριας, με τίτλο «Goldmine» που κυκλοφόρησε ένα μήνα περίπου νωρίτερα.

Το άλμπουμ κέρδισε 15,98 εκατομμύρια on-demand ψηφιακές ακροάσεις στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του, δημιουργώντας ρεκόρ εβδομαδιαίων ακροάσεων πρωτοεμφανιζόμενου άλμπουμ από γυναίκα ερμηνεύτρια της country.

H remix εκδοχή του «I Hope» κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2020, με την υπογραφή του Charlie Puth.

Το τραγούδι βραβεύτηκε ως «Single of the Year» από την Country Music Association, ενώ προτάθηκε για βραβείο στα 54α ετήσια CMA Awards και χαρακτηρίστηκε τριπλά πλατινένιο στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει των πωλήσεών του. Το remix του Charlie Puth βοήθησε στην εκτόξευση του τραγουδιού στο Billboard Hot 100 και κατάφερε να του εξασφαλίσει μια θέση στη λίστα των σημαντικότερων crossover hits του 2020.

Η Barrett δηλώνει ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον Puth. «Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα το μήνυμα που μου έστειλε στο Instagram». Όπως θυμάται η Barrett, ο Charlie Puth της έστειλε ένα μήνυμα όταν άκουσε το τραγούδι της, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είχα χρόνια να ακούσω ένα τόσο καλό τραγούδι. Είναι πραγματικά φανταστικό. Πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβω το remix». Ύστερα από αυτό, όπως συμπληρώνει η Barrett: «Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Puth δάνεισε τη φωνή του και εξασφάλισε στο τραγούδι παγκόσμια επιτυχία».

Το βίντεο κλιπ του «I Hope» κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου 2019. Τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στο Nashville του Tennessee.

Η Barrett ερμήνευσε την επιτυχία της ζωντανά στη σκηνή του American Idol στις 5 Μαΐου 2019, και ξανά στη βραδιά απονομής των 54ων ετήσιων Country Music Association Awards, στο πλευρό του Charlie Puth, στις 11 Νοεμβρίου 2020.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «I Hope» των Gabby Barrett και Charlie Puth και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker