kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Clean Bandit & Mabel - Tick Tock

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Tick Tock» των Clean Bandit & Mabel feat. 24KGoldn και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Tick Tock» είναι ο τίτλος του σινγκλ που κυκλοφόρησε το βρετανικό ηλεκτρονικό συγκρότημα Clean Bandit σε συνεργασία με την επίσης Βρετανή τραγουδίστρια Mabel και τον Αμερικανό ράπερ 24kGoldn.

Το συγκρότημα των Clean Bandit σχηματίστηκε στο Cambridge το 2008 και σήμερα αποτελείται από την Grace Chatto και τους αδελφούς Jack και Luke Patterson.

Tην πρόσφατη επιτυχία των Bandit έγραψαν οι Mabel, 24kGoldn, Kamille, Grace Chatto και Jack Patterson, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι δυο τελευταίοι μαζί με τον Mark Ralph.

Tο σινγκλ κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 2020 από τη δισκογραφική Atlantic Records ως το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ περιλαμβάνεται επίσης ως bonus track στο ντεμπούτο άλμπουμ της Μabel, που κυκλοφορεί με τίτλο «High Expectations».

Το συγκρότημα ξεκίνησε να γράφει το τραγούδι τον Νοέμβριο του 2019, αλλά αναγκάστηκε να αναστείλει την κυκλοφορία του, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν την έναρξη του lockdown για τον Covid-19, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Jack Patterson.

Στις 17 Αυγούστου 2020 η Grace Chatto προανήγγειλε την κυκλοφορία μέσω των social media αναφέροντας ότι θα κυκλοφορήσει την ίδια εβδομάδα, ενώ η Mabel δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να τραγουδά για πρώτη φορά το τραγούδι της.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 2020 υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του συγκροτήματος. Όπως αναφέρει ο Jack Patterson: «Ενώ το τραγούδι αφορά τις ιδεοληπτικές σχέσεις, το βίντεο κλιπ έχει μια ελαφρύτερη προσέγγιση καθώς επιλέξαμε να αποτυπώσουμε τις δικές μας προσωπικές εμμονές».

Στις 4 Σεπτεμβρίου οι Clean Bandit κυκλοφόρησαν ένα ακόμα βίντεο με την ακουστική εκδοχή του τραγουδιού.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Tick Tock» των Clean Bandit & Mabel feat. 24KGoldn και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker