kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Lele Pons – Celoso

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Celoso» της Lele Pons και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Eleonora (Lele) Pons Maronese γεννήθηκε το 1996 στο Καράκας, την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Η Lele Pons μετακόμισε με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην ηλικία των πέντε ετών.

Σε νεαρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί ως παγκοσμίου φήμης Internet celebrity, YouTuber, ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και μοντέλο, ενώ ήταν επίσης η παρουσιάστρια της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής εκπομπής «La Voz... México».

Πρωταγωνιστεί στην προσωπική της σειρά ντοκιμαντέρ στο κανάλι του YouTube με τίτλο «The Secret Life of Lele Pons», στην οποία αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της για τους φανατικούς οπαδούς και followers, ενώ είναι επίσης δημιουργός της σειράς εκπομπών podcast στο Spotify με τίτλο «Best Kept Secrets with Lele Pons».

Ξεκίνησε την καριέρα της ως διαδικτυακή περσόνα από την πλατφόρμα του Vine που σταμάτησε τη λειτουργία του το 2016. To 2014, η Pons ήταν η πρώτη από τους χρήστες της πλατφόρμας, της οποίας τα βίντεο ξεπέρασαν τις ένα δισεκατομμύριο προβολές και έγινε η πιο ακολουθούμενη στα μέσα μαζικής δικτύωσης Viner όλων των εποχών.

Συνέχισε δημιουργώντας σύντομα χιουμοριστικά βίντεο για το YouTube, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 16 εκατομμύρια subscribers ενώ έχει επίσης περισσότερους από 40 εκατομμύρια followers στο προφίλ της στο Instagram.

Η Pons έχει αποκαλύψει δημόσια ότι πάσχει από κατάθλιψη και σοβαρή ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Έχει συμμετάσχει σε σειρές του MTV channel καθώς και σε μουσικά βίντεο μεταξύ των οποίων το «Havana» της Camila Cabello, το «Downtown» των Anitta και J. Balvin και το «She’s Out Of Her Mind» των Blink 182.

Το 2018 η Pons κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της σινγκλ, ένα ισπανόφωνο ντουέτο με τον Matt Hunter, το βίντεο κλιπ του οποίου συγκέντρωσε στο YouTube περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μόλις μέρες.

Τον Αύγουστο του 2018, η Pons κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της σινγκλ, με τίτλο «Celoso». Το σινγκλ χαρακτηρίστηκε τρεις φορές πλατινένιο με βάση τις πωλήσεις του, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο επίσης YouTuber και φίλος της Lele, Rudy Mancuso. To βίντεο κλιπ του «Celoso» έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 323 εκατομμύρια προβολές ενώ κέρδισε μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Premios Lo Nuestro.

Το 2016 η Lele Pons κέρδισε μια θέση δίπλα στην Caitlyn Jenner, τον Kanye West και τον Donald Trump στη λίστα των 30 «Most Influential People on the Internet» που παρουσίασε το περιοδικό Time, ενώ τον επόμενο χρόνο κατάφερε να ενταχθεί στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 30 ετών στον κόσμο.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Celoso» της Lele Pons και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker