kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ed Sheeran - Remember The Name (feat. Eminem & 50 Cent)

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Remember The Name» του Ed Sheeran (feat. Eminem & 50 Cent) και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«No.6 Collaborations Project» (ή απλά No.6) είναι ο τίτλος του τέταρτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Ed Sheeran. Κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου 2019 από τη δισκογραφική Asylum και την Atlantic Records. Πρόκειται για το follow-up του «No. 5 Collaborations Project» EP, και περιλαμβάνει μια σειρά συνεργασιών με διάσημους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες όπως είναι ο Justin Bieber, η Camila Cabello, ο Travis Scott, ο Eminem, ο 50 Cent, η Cardi B και ο Bruno Mars μεταξύ άλλων.

Με την κυκλοφορία του το Νο.6 κατέκτησε την κορυφή του US Billboard 200 αλλά και του UK Official Albums Chart, ενώ συνολικά κυριάρχησε στους καταλόγους επιτυχιών 14 χωρών, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία, η Ταϊβάν, η Νορβηγία, η Σουηδία, το Βέλγιο και η Φινλανδία.

Για την ηχογράφηση του «Remember The Name», που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ, ο Ed Sheeran συνεργάστηκε με τον Eminem και τον 50 Cent.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των κορυφαίων μουσικών είναι ένα mid-tempo, hip-hop τραγούδι. Οι staccato κιθάρες, το πιάνο, ο κλασικός ήχος του συνθεσάιζερ και ο τρόπος που τοποθετούν τη φωνή τους πάνω στη μουσική οι τρεις ερμηνευτές, παραπέμπουν στη μουσική κληρονομιά που άφησε πίσω του Nate Dogg, ο Αμερικανός ράπερ και τραγουδοποιός που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, όπως Dr. Dre, ο Eminem, ο 50 Cent και άλλοι.

Αφορμή για το κομμάτι των στίχων που εξιστορούν οι Ed και Eminem αποτελεί η προσωπική διαδρομή των δυο καλλιτεχνών στη μουσική βιομηχανία, οι οποίοι κατάφεραν να καθιερωθούν αφού πρώτα ήρθαν αντιμέτωποι με δεκάδες εμπόδια και απογοητεύσεις. Το τρίτο μέρος των στίχων ανήκει στον 50 Cent και αναφέρεται στον πολυτελή τρόπο ζωής του.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Remember The Name» του Ed Sheeran (feat. Eminem & 50 Cent) και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker