kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ava Max - Who’s Laughting now

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Who's Laughing Now» της Ava Max και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Who's Laughing Now» είναι ο τίτλος του νέου σινγκλ της Ava Max. Στις 28 Μαΐου η 26χρονη ερμηνεύτρια είχε προαναγγείλει στα social media ότι το σινγκλ θα κυκλοφορούσε στις 2 Ιουνίου, μια σειρά όμως από ατυχή γεγονότα οδήγησε στην αναβολή της κυκλοφορίας.

Κυκλοφόρησε στις 30 Ιουλίου 2020, ως το έκτο σινγκλ από το ντεμπούτο επερχόμενο στούντιο άλμπουμ της, που έχει τίτλο «Heaven & Hell» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου από τη δισκογραφική Atlantic Records.

Το «Who's Laughing Now» περιγράφεται ως ένα dance-pop τραγούδι. Τη μουσική υπογράφουν οι Max, Madison Love, Måns Wredenberg και Noonie Bao, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Cirkut και Lotus IV. Η Ava Max είναι υπεύθυνη για τους στίχους του τραγουδιού, το οποίο αναφέρεται σε ένα κορίτσι που πέφτει θύμα χειραγώγησης ή ακόμα και συναισθηματικής κακοποίησης από το στενό της περιβάλλον.

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 30 Ιουλίου 2020 υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Isaac Rentz, που έχει επίσης στο ενεργητικό του συνεργασίες με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως η Katy Perry, o Eminem, οι Linkin Park, o Nick Jonas και αρκετοί άλλοι. Στο βίντεο κλιπ, η πρωταγωνίστρια Ava Max εμφανίζεται να ζητά εκδίκηση αφού απολύθηκε από το αφεντικό της και εξαπατήθηκε από τη σχέση της.

Η Max έγραψε την πλοκή του βίντεο, και την υλοποίησε τοποθετώντας αρκετές γυναίκες σε εργασιακό περιβάλλον που γενικότερα κυριαρχείται από άνδρες, κάνοντας με αυτό τον τρόπο έμμεση αναφορά στις αρνητικές εμπειρίες που αποκόμισε από την προσωπική της επαφή με τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας.

Η Max αναφέρει τη Mariah Carey ως τη μεγαλύτερη μουσική επιρροή της, ενώ η λίστα με τις τραγουδίστριες που διαμόρφωσαν το μουσικό ύφος της περιλαμβάνει ακόμα τη Whitney Houston, τη Beyoncé, τη Madonna, τη Celine Dion, την Aretha Franklin, τη Lady Gaga και άλλες κορυφαίες ερμηνεύτριες. Η 26χρονη ερμηνεύτρια έχει επίσης δηλώσει ότι προτιμά να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στο στούντιο για την παραγωγή νέας μουσικής, σε αντίθεση με τις ζωντανές ή τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Who's Laughing Now» της Ava Max και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker