kiss-logo
Now playingLOVE YOURSELF JUSTIN BIEBER
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Jason Derulo - Take you Dancing

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Take You Dancing» του Jason Derulo και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Jason Joel Desrouleaux γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1989 και έγινε γνωστός με το όνομα Jason Derulo ως τραγουδιστής, συνθέτης και χορευτής. Οι συνολικές πωλήσεις του ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ στο ενεργητικό του έχει 11 πλατινένια σινγκλ.

Γεννήθηκε στην πόλη Μίραμαρ της Φλόριντα και άρχισε να τραγουδάει από πολύ μικρός, ενώ έγραψε το πρώτο του τραγούδι στην ηλικία των οκτώ ετών. Το καλλιτεχνικό του επίθετο αποτελεί αναγραμματισμό του αληθινού του ονόματος, Desrouleaux.

Αναφέρει ως κυριότερη επιρροή του τον Michael Jackson. Ο Derulo δηλώνει σχετικά: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ σήμερα. Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, τον είδα για πρώτη φορά. Παρατηρούσα τις κινήσεις, τη συμπεριφορά του ανάμεσα στο πλήθος και πώς κατάφερνε να συγκινήσει τον κάθε άνθρωπο γύρω του». Στις γενικότερες μουσικές επιρροές του περιλαμβάνει ακόμα τον Elvis Presley, τη Madonna, τον Prince, τον Usher και τον Justin Timberlake.

Στις 23 Ιουλίου 2020, ο Jason Derulo κυκλοφόρησε το «Take You Dancing», από τη δισκογραφική Atlantic Records.

Το νέο σινγκλ, με σαφείς επιρροές από το Latin, διατέθηκε παράλληλα από όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ενώ συνοδεύτηκε από ένα επίσημο dance video για την πλατφόρμα του TikTok.

Η παραγωγή του κομματιού ανήκει στους Emanuel Kiriakou και Teemu Brunila, ενώ τη μουσική υπογράφουν οι Jason Derulo, Sarah Solovay και Shawn Charles.

    Αναφερόμενος στην επιτυχία του ο Derulo δήλωσε: «Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, χρειαζόμαστε όλοι ένα τραγούδι που μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση. Ελπίζω το τραγούδι μου να είναι ένα φως για τις επόμενες μέρες».

    Ο Jason, που είναι ένας από τους 20 δημοφιλέστερους αστέρες του TikTok, ερμήνευσε την επιτυχία του για πρώτη φορά ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή του ABC «Good Morning America» τον Ιούλιο του 2020.

    To «Take You Dancing» θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Jason Derulo, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Nοέμβριο.

     

    Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Take You Dancing» του Jason Derulo και το απολαμβάνουμε δυνατά!

     

     

    PAGE TOP

    Get in touch with us

    Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker