kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Joel Corry feat. MNEK - Head & Heart

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Head & Heart» των Joel Corry feat. MNEK και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Joel Corry γεννήθηκε το 1989 στη Μεγάλη Βρετανία. Εκτός από DJ και παραγωγός μουσικής, ο Joel δηλώνει επίσης προσωπικός γυμναστής αλλά και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Αρχικά έγινε γνωστός μέσω ενός reality show στο μουσικό κανάλι MTV, όπου εμφανιζόταν στο πλευρό της συντρόφου του Sophie Kasaei μέχρι το 2013, ενώ διακρίθηκε ως personal trainer και ξεκίνησε την προσωπική του εταιρία αθλητικών ειδών, παράλληλα με τη δική του δισκογραφική εταιρία.

Αναφερόμενος στις μουσικές επιρροές του, ο Corry δηλώνει: «Μεγαλώνοντας είχα σαφείς επιρροές από τη σκηνή του UK garage rock, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή και την μετέπειτα πορεία μου στα μουσικά πράγματα».

Το 2019 κυκλοφόρησε το «Sorry», σε συνεργασία με την Hayley May, ένα σινγκλ που έφτασε μέχρι την έκτη θέση του UK Singles Chart, κυρίως χάρη στην επιλογή του καναλιού ITV2 να το χρησιμοποιήσει ως μουσικό θέμα στην τηλεοπτική σειρά «Love Island».

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του, ο Joel Corry επανήλθε το 2020 με την κυκλοφορία δυο σινγκλ, το δεύτερο από τα οποία κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του βρετανικού chart.

Πρόκειται για το «Head & Heart», που παρέμεινε στο UK Singles Chart για έξι εβδομάδες.

Στο σινγκλ συμμετέχει με τα φωνητικά του ο Βρετανός συνθέτης και παραγωγός MNEK, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Uzoechi Osisioma Emenike. Ο MNEK, ή αλλιώς «Uzo» είναι γνωστός για μια σειρά από επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, η Madonna, η Beyoncé, oι Little Mix, η Dua Lipa, ο Craig David, η Christina Aguilera, η Selena Gomez, η Kylie Minogue και άλλοι.

Το «Head & Heart» κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή στις 3 Ιουλίου 2020 και έφτασε στην πρώτη θέση του chart στη Μεγάλη Βρετανία τον ίδιο μήνα, χαρίζοντας το πρώτο Νο.1 σινγκλ τόσο στον Corry όσο και στον MNEK.

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Head & Heart» των Joel Corry feat. MNEK και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker