kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Miley Cyrus - Midnight Sky

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Midnight Sky» της Miley Cyrus και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Plastic Hearts» είναι ο τίτλος του επερχόμενου έβδομου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Αμερικανής ερμηνεύτριας Miley Cyrus. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη δισκογραφική RCA Records. Η Cyrus ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο νέο project λίγους μόνο μήνες μετά την ολοκλήρωση του έκτου της άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2017.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το άλμπουμ της Miley θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ήδη, ωστόσο το διαζύγιο της διάσημης τραγουδίστριας με τον Liam Hemsworth, η ασθένεια στις φωνητικές της χορδές της που οδήγησε σε εγχείρηση και η γενική αναστάτωση που προκλήθηκε από την εμφάνιση του COVID-19, οδήγησαν στην προσωρινή αναβολή της κυκλοφορίας.

«Midnight Sky» είναι ο τίτλος του πρώτου σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ της Miley. Κυκλοφόρησε στις 14 Αυγούστου 2020. Πρόκειται για ένα disco, pop, synth-pop, electropop και pop rock τραγούδι, η μουσική του οποίου ανήκει στους Cyrus, Ali Tamposi, Ilsey Juber και Jonathan Bellion, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Louis Bell και Andrew Watt.

Το «Midnight Sky» είναι εμπνευσμένο από τις προσωπικές εμπειρίες της Miley. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δημιουργός, η ίδια άντλησε έμπνευση για την παραγωγή του κομματιού από τις αγαπημένες της γυναίκες ερμηνεύτριες της σκηνής της ροκ, όπως είναι η Stevie Nicks, η Joan Jett και η Debbie Harry.

Συγκεκριμένα το τραγούδι της Stevie Nicks «Edge of Seventeen» αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης, και μάλιστα η Cyrus επικοινώνησε με την τραγουδίστρια των Fleetwood Mac πριν από την κυκλοφορία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, παρουσιάζει τον πραγματικό εαυτό της τραγουδίστριας, που εμφανίζεται στην οθόνη εκρηκτική, sexy, σίγουρη και δυνατή. Υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία του βίντεο είναι η ίδια η Miley Cyrus. Το κλιπ φέρνει στον θεατή το καλλιτεχνικό όραμα της Miley, η οποία παίρνει τον πλήρη έλεγχο των ιστοριών που συχνά λέγονται γι’ αυτήν, όπως αποτυπώνονται από τα media. H Miley είναι σίγουρη γι’ αυτό που είναι και δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Ως μουσικός συνεχίζει να σπρώχνει τα όρια και να πειραματίζεται με τον ήχο και την εμφάνισή της. 

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Chris Kelly για τον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss 92,5 του Τορόντο, η Cyrus δήλωσε ότι η τεράστια μπάλα πάνω στην οποία εμφανίζεται αντιπροσωπεύει τον εαυτό της «που χάνεται στην άδεια στρογγυλή σφαίρα που είναι η σκηνή της pop», ενώ η γνωστή μας disco ball αντιπροσωπεύει τη ζωή της «που αποτελείται από σπασμένα μικρά κομμάτια που πρέπει να ενωθούν ξανά για να δημιουργήσουν τη συνολική εικόνα ξανά».

Η Cyrus ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο της σινγκλ στην τελετή απονομής των Video Music Awards του MTV στις 30 Αυγούστου 2020.
 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Midnight Sky» της Miley Cyrus και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker