kiss-logo
Now playingDESPACITO LUIS FONSI & DADDY YANKEE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ava Max - Kings & Queens

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Kings & Queens» της Ava Max και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Kings & Queens» είναι ο τίτλος του σινγκλ της Ava Max. Κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου 2020 από τη δισκογραφική Atlantic Records, ως το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Αμερικανής τραγουδίστριας.

Πρόκειται για το δεύτερο σινγκλ της Ava Max που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ακολουθώντας την πορεία του «Sweet but Psycho» που κυκλοφόρησε το 2018. Τη μουσική του τραγουδιού έχουν γράψει οι Ava Max, Brett McLaughlin, Desmond Child, Hillary Bernstein, Jakke Erixon, Madison Love, Mimoza Blinsson, Cirkut και RedOne, ενώ οι δυο τελευταίοι υπογράφουν επίσης και την παραγωγή.

Η Max αποφάσισε να συμπεριλάβει την ηλεκτρική κιθάρα στο κομμάτι, για να συμπληρώσει τον ποπ ηλεκτρονικό ήχο στη μουσική της.

Το ρεφρέν του τραγουδιού περιλαμβάνει ηχητικό απόσπασμα από τη μελωδία της επιτυχίας της Bonnie Tyler «If You Were a Woman (And I Was a Man)» που κυκλοφόρησε το 1986.

Το σινγκλ κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του chart επιτυχιών στο Ισραήλ, τη Λετονία και την Πολωνία, ενώ έγινε Τop 10 hit σε άλλες χώρες όπως η Σκωτία, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Τσεχική Δημοκρατία.

Το «Kings & Queens» είχε με την κυκλοφορία του ευνοϊκή αποδοχή από τους κριτικούς του μουσικού τύπου, οι οποίοι εκτίμησαν σε γενικές γραμμές την ποιότητα της παραγωγής, το κιθαριστικό σόλο και τον εντυπωσιακό λυρισμό. Το τραγούδι αναφέρεται βέβαια στη χειραφέτηση των γυναικών. Σύμφωνα με την Ava Max, η γη θα ήταν ένα καλύτερο μέρος αν οι βασίλισσες κυβερνούσαν τον κόσμο, αντί για τους βασιλιάδες.

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 2020, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Isaac Rentz που είναι ευρύτερα γνωστός μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως η Katy Perry, ο Eminem, οι Linkin Park και αρκετοί άλλοι.

Το βίντεο κλιπ έχει αναφορές σε χαρακτήρες της φανταστικής λογοτεχνίας και της μικρής οθόνης, όπως η τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» και άλλες. Το βίντεο ξεκινά με την εικόνα της Max να κρατάει ένα σπαθί ανάμεσα στα πόδια της καθώς κάθεται σε ένα χρυσό θρόνο. Η ίδια η ερμηνεύτρια περιγράφει τη διαδικασία των γυρισμάτων ως μια «πολύχρωμη, σούπερ διασκεδαστική μεγάλη γιορτή, που μοιάζει με το ουράνιο τόξο».

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Kings & Queens» της Ava Max και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker