kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ed Sheeran - Beautiful People (feat. Khalid)

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Beautiful People» των Ed Sheeran feat. Khalid και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Beautiful People» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψε ο Βρετανός Ed Sheeran, σε συνεργασία με τον Αμερικανό συνθέτη και τραγουδιστή, Khalid

Τα φωνητικά και η παραγωγή ανήκουν στον Ed Sheeran, ενώ στην παραγωγή του κομματιού συμμετέχουν επίσης οι Max Martin, Shellback, Fred Gibson και Alex Gibson.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου 2019, ως το τρίτο σινγκλ από το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Sheeran, που κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα με τίτλο «No.6 Collaborations Project» από την Asylum και την Atlantic Records.

Με την κυκλοφορία του, το «Beautiful People» κατέκτησε την κορυφή του UK Singles Chart τον Ιούλιο του 2019 και έγινε το δεύτερο σινγκλ από το άλμπουμ που κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή του chart.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το σιγνκλ έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση του Mainstream Top 40 στο chart του Billboard, ενώ στην Ελλάδα έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση του chart των επιτυχιών, όπως επιβεβαιώνεται και από το IFPI.

Κατάφερε επίσης να γίνει δυο φορές πλατινένιο, με βάση τις πωλήσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο, και τρεις φορές πλατινένιο στην αγορά του Καναδά και την Αυστραλίας.

Στις 15 Ιουλίου, ο Sheeran κυκλοφόρησε μια ακουστική εκδοχή του τραγουδιού χωρίς τη συμμετοχή του Khalid.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ξεχώρισε και διακρίθηκε για την απλότητα και τη σαφήνεια του μηνύματός του. Στο σύντομο φιλμ πρωταγωνιστεί ένα φαινομενικά συνηθισμένο ζευγάρι δυο νέων, των οποίων η καθημερινότητα θα αλλάξει ξαφνικά όταν τους επιλέγουν μέσα από το πλήθος για να τους προσφέρουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής ακολουθώντας το lifestyle και την καθημερινότητα των διασήμων. Στο τέλος του βίντεο, το ζευγάρι αποκηρύσσει τον τρόπο ζωής των διασήμων και επιλέγει την επιστροφή στις καθημερινές του συνήθειες.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στη Βαρκελώνη καθώς και στο αεροδρόμιο Lleida-Alguaire στην Καταλονία.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Beautiful People» των Ed Sheeran feat. Khalid και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker