kiss-logo
Now playingCHANDELIER SIA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Selena Gomez - Lose You To Love Me

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Lose You to Love Me» της Selena Gomez και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Lose You to Love Me» είναι ο τίτλος του σινγκλ της Αμερικανής ερμηνεύτριας Selena Gomez.

Κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Interscope Records στις 23 Οκτωβρίου 2019 ως το πρώτο σινγκλ από το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Gomez, που κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο «Rare». Τη σύνθεση υπογράφουν οι Gomez, Julia Michaels και Justin Tranter, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Mattman & Robin με τον πολύ γνωστό μας Finneas O'Connell στην επίβλεψη της παραγωγής.

Το «Lose You to Love Me» χαρακτηρίζεται ως ποπ μπαλάντα, με δυναμικούς στίχους, συνοδεία χορωδίας, πιάνου και εγχόρδων μουσικών οργάνων.

Το τραγούδι έλαβε ευρεία αναγνώριση από τους περισσότερους κριτικούς μουσικής, οι οποίοι επαίνεσαν τους στίχους, το minimal ύφος της παραγωγής και την εξαιρετικά συναισθηματική απόδοση στα φωνητικά της Gomez.

Με την κυκλοφορία του, το σινγκλ κατέλαβε τη 15η θέση του Billboard Hot 100, κατάφερε όμως να φτάσει στην κορυφή του chart μια εβδομάδα αργότερα, χαρίζοντας στην ερμηνεύτρια το πρώτο της Νο.1 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατέκτησε επίσης την κορυφή του chart στον Καναδά και την Ιρλανδία, ενώ έγινε Top5 hit σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Σιγκαπούρη, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και εντάχθηκε στο Τοp10 αρκετών άλλων χωρών, όπως το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Σουηδία. To σινγκλ χαρακτηρίστηκε επίσης χρυσό, πλατινένιο και πολυπλατινένιο βάσει των πωλήσεών του, σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, το «Lose You to Love Me» κατέλαβε την πρώτη θέση του Streaming Songs chart στο Billboard, έχοντας ξεπεράσει τις 38 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας. Ακόμα, κατέκτησε τον τίτλο του σινγκλ με τις περισσότερες πωλήσεις σε μια εβδομάδα, στο Digital Songs chart του Billboard.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του τραγουδιού στην πλατφόρμα του YouTube. Η σκηνοθεσία του κλιπ ανήκει στην Sophie Muller, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι όλες οι λήψεις έγιναν αποκλειστικά με την κάμερα ενός iPhone 11 Pro, στην πόλη του Λος Άντζελες.

Η Gomez ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά το τραγούδι της στις 24 Νοεμβρίου 2019, στην τελετή απονομής των American Music Awards.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Lose You to Love Me» της Selena Gomez και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker