kiss-logo
Now playingIS IT LOVE LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Lewis Capaldi - Before You Go 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Before You Go» του Lewis Capaldi και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Before You Go» είναι ο τίτλος της επιτυχίας του Lewis Capaldi.

Περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του, «Divinely Uninspired to a Hellish Extent», που κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 2019, ενώ ήταν διαθέσιμο για ψηφιακή αγορά πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ.

H σύνθεση του τραγουδιού και τα φωνητικά ανήκουν στον Lewis Capaldi, ενώ για τη σύνθεση και την παραγωγή ο Σκοτσέζος τραγουδοποιός συνεργάστηκε με τους Ben Kohn, Pete Kelleher, Tom Bames και Phil Plested.

Το τραγούδι ξεχώρισε αμέσως με την κυκλοφορία του και απέκτησε ραδιοφωνικό airplay στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις αρχές του Ιανουαρίου 2020, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του πρώτου σινγκλ του νεαρού συνθέτη.

Στην Ιρλανδία το σινγκλ έφτασε μέχρι την κορυφή του Irish Singles Chart, όπως και στο UK Singles Chart, χαρίζοντας στο δημιουργό του το δεύτερο μεγάλο χιτ στη Μεγάλη Βρετανία και το τρίτο στην Ιρλανδία.

Πολλοί θεωρούν ότι το τραγούδι αποπνέει μια αίσθηση απώλειας. Αρκετοί πιστεύουν πως αναφέρεται απλά στις πληγωμένες καρδιές ή γενικότερα σε όσους προσπαθούν να βρουν λύση στις πνευματικές αναζητήσεις τους.

Ο Lewis Capaldi αναφέρει για την επιτυχία του με ανάρτησή του στα social media: «Είναι μακράν η πιο προσωπική σύνθεση που έχω γράψει ποτέ. Αυτό το τραγούδι σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, αλλά θα σημαίνει ακόμα περισσότερα αν γίνει επιτυχία. Τα προηγούμενα χρόνια πάντως, ήταν πραγματικά άγρια για εμένα».

Η σύνθεση του Capaldi θέτει ως προβληματισμό το ζήτημα της αυτοκτονίας, με κεντρικό άξονα τον πρόωρο θάνατο της θείας του, μια δυσάρεστη εμπειρία που ο νεαρός συνθέτης βίωσε ως παιδί.

«Όταν ήμουν περίπου πέντε ή έξι ετών, η θεία μου αυτοκτόνησε και μου ήρθε πρόσφατα στο μυαλό η εικόνα της να μιλάει στη μητέρα μου για τα συναισθήματά της. Άρχισα να σκέφτομαι πραγματικά, αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Η μητέρα μου είπε ότι αρχικά αισθανόταν οργή προς τον εαυτό της, όμως μερικές φορές το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι είναι τόσο λίγα αυτά που μπορείς να προσφέρεις».

Ωστόσο, ο 24χρονος καλλιτέχνης δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το θέμα που λειτούργησε ως τραγική έμπνευση για την ηχογράφηση της μπαλάντας.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Before You Go» του Lewis Capaldi και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker