kiss-logo
Now playing'74-'75 CONNELLS
On airKissFM -
Listen live on kiss

Jubël - Dancing in the Moonlight

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Dancing in the Moonlight» των Jubël feat Neimy και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

«Dancing in the Moonlight» είναι ο τίτλος της επιτυχίας του ροκ συγκροτήματος των 70's, King Harvest. Τη σύνθεση υπογράφει ο Sherman Kelly, ενώ η παραγωγή του τραγουδιού ανήκε στον Jack Robinson.

Ηχογραφήθηκε αρχικά το 1970 από το συγκρότημα του Kelly, Boffalongo, κυκλοφόρησε ως σινγκλ όμως ύστερα από δυο χρόνια από τους King Harvest φτάνοντας μέχρι την 13η θέση του US Billboard Hot 100 chart.

Οι Σουηδοί Dj's και παραγωγοί Sebastian Atas και Victor Sjöström, που αποτελούν τα μέλη του electro house project Jubël, συνεργάστηκαν με την Neimy στα φωνητικά για την κυκλοφορία μιας διασκευής στο «Dancing in the Moonlight», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ανέβηκε στο UK Singles Chart τον Ιούνιο του 2020.

Η νέα εκτέλεση εξελίσσεται μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού στο ραδιοφωνικό airplay chart και σε ένα από τα viral σινγκλ στις ψηφιακές πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής.

Η διασκευή των Jubël διατηρεί το άψογο ονειροπόλο ύφος της αρχικής σύνθεσης, ενώ η προσθήκη των χαλαρωτικών φωνητικών της Neimy προσδίδει μια ακόμα πιο ευχάριστη αίσθηση.

Το ντουέτο των δυο παραγωγών, που είναι περισσότερο γνωστοί από το προηγούμενο project τους, Galavant, δήλωσε για τη νέα επιτυχία: «Είμαστε σούπερ χαρούμενοι για την εκδοχή μας στο αληθινά κλασικό αυτό ροκ θέμα. Το τραγούδι αποτελεί μέρος της νιότης μας και ελπίζουμε η δική μας διασκευή να φέρει περισσότερη ηλιοφάνεια στη ζωή των νέων ακροατών».

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Dancing in the Moonlight» των Jubël feat Neimy και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker