kiss-logo
Now playingI'M GOOD (BLUE) DAVID GUETTA, BEBE REXHA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Sia – Unstoppable

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Unstoppable» της Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Unstoppable» είναι ο τίτλος του τραγουδιού της Αυστραλής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού που ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του '90 από την Αδελαΐδα.

Η σύνθεση περιλαμβάνεται στο έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Sia, με τίτλο «This Is Acting» που κυκλοφόρησε το 2016.

Το άλμπουμ αποτελείται κυρίως από τραγούδια γραμμένα από τη Sia για άλλους ποπ καλλιτέχνες, που τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν στα άλμπουμ τους. Η Sia περιέγραψε τη διαδικασία της σύνθεσης τραγουδιών για λογαριασμό άλλων καλλιτεχνών ως ένα παιχνίδι «play - acting», εξού και ο τίτλος του άλμπουμ.

Πρόκειται για μια σύνθεση της Sia και του Christopher Braide, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Jesse Shatkin. Ο Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός είναι γνωστός για την τακτική συνεργασία του με τη Sia, αλλά επίσης και με την Kelly Clarkson, τη Jennifer Lopez, τους One Direction και αρκετούς άλλους.

Ο Shatkin ήταν υποψήφιος για δυο βραβεία Γκράμι το 2014, για τη συμβολή του στην παραγωγή και τη σύνθεση του « Chandelier», που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Sia.

Το «Unstoppable» κυκλοφόρησε στις 21 Ιανουαρίου 2016 ως το τελευταίο σινγκλ από το άλμπουμ της Sia, ενώ τον Ιούλιο του 2016 μια επανεκτέλεση του τραγουδιού χρησιμοποιήθηκε για τη διαφημιστική εκστρατεία ενός προϊόντος για τους Ολυμπιακούς αγώνες του ίδιου έτους.

Το 2019 το σινγκλ έντυσε ηχητικά την επίσης δημοφιλή διαφημιστική εκστρατεία του νέου αρώματος της Lancôme, στην οποία πρωταγωνιστεί η Zendaya, διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Οι πωλήσεις του σινγκλ στη Μεγάλη Βρετανία ξεπέρασαν τα 200.000 αντίτυπα, όπως και στη Γαλλία, ενώ στο Βέλγιο το σινγκλ χαρακτηρίστηκε χρυσό με βάση των αριθμό των πωλήσεων.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Unstoppable» της Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά!
 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker