kiss-logo
Now playingHOUDINI DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «I Don't Care» των Ed Sheeran & Justin Bieber και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«I Don't Care» είναι ο τίτλος του σινγκλ που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Βρετανού τραγουδοποιού Ed Sheeran και του Καναδού ερμηνευτή Justin Bieber.

Πρόκειται για το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Sheeran, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 με τίτλο «No.6 Collaborations Project».

Ο Sheeran παρουσίασε το τραγούδι του πέντε μέρες νωρίτερα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ενώ ο Bieber προχώρησε σε μια ανάλογη ανακοίνωση την ίδια μέρα, πριν να ανακοινώσουν και οι δυο μαζί τη νέα κυκλοφορία στις 7 Μαΐου.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία μεταξύ των δυο νεαρών καλλιτεχνών, και την πρώτη κυκλοφορία του Ed Sheeran ύστερα από αποχή δυο χρόνων από τη δισκογραφία.

Την παραγωγή του «I Don't Care» υπογράφουν οι κορυφαίοι στο είδος τους Max Martin, Shellback και Fred Gibson.

Με την κυκλοφορία του το σινγκλ έγινε Νο.1 επιτυχία σε 26 χώρες και κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση των chart σε άλλες έξι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε επίσης στη θέση Νο.2 του Billboard Hot 100 ενώ στην πλατφόρμα του Spotify έκανε ρεκόρ ψηφιακών ακροάσεων την πρώτη μέρα που ανέβηκε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Mariah Carey με την επιτυχία της «All I Want for Christmas Is You».

Στις 17 Μαΐου 2019 κατέκτησε την κορυφή του UK Singles Chart, μένοντας στην πρώτη θέση για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες.

Παράλληλα, την ίδια μέρα κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στην πλατφόρμα του YouTube. Tα γυρίσματα του βίντεο έχουν πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία και το Λος Άντζελες, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βρετανού Emil Nava, γνωστού για τη συνεργασία του με διάσημους καλλιτέχνες όπως είναι ο Calvin Harris, η Jennifer Lopez, η Camila Cabello, ο Charlie Puth, η Dua Lipa, η Selena Gomez, ο Pharrell Williams και αρκετοί άλλοι.

Το βίντεο των Ed Sheeran και Justin Bieber έχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 380 εκατομμύρια προβολές.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «I Don't Care» των Ed Sheeran & Justin Bieber και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker