kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Say My Name» των David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Say My Name» είναι ο τίτλος του αποτελέσματος της συνεργασίας του Γάλλου DJ David Guetta, της Αμερικανής ερμηνεύτριας Bebe Rexha και του τραγουδιστή από την Κολομβία, J Balvin.

Πρόκειται για το όγδοο σινγκλ, που ξεχώρισε μέσα από το άλμπουμ του Guetta «7».

Κυκλοφόρησε σε μορφή σινγκλ, στις 26 Οκτωβρίου 2018 αλλά γνώρισε ήδη επιτυχία και διακρίθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τον Ιούλιο του 2018 υπήρχαν αναφορές στο Spotify Latin America, ότι ο Guetta βρισκόταν στη διαδικασία ηχογράφησης του τραγουδιού σε συνεργασία με τον J Balvin και τη Demi Lovato, που όμως φαίνεται πως αποσύρθηκε από το project σύμφωνα με τον μάνατζερ του Guetta, Jean-Charles Carre, λόγω της περιπέτειας που αντιμετώπισε με την υγεία της. Τον επόμενο μήνα ο διάσημος DJ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ «7» και τη συνεργασία του με τον Balvin και την Rexha στα φωνητικά.

Η Rexha, που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί ξανά με τον Guetta, δήλωσε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. «Αισθάνομαι πολύ ωραία που έχω ένα ακόμα τραγούδι με τον David ύστερα από την προηγούμενη και πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας. Νιώθω ότι όλα αρχίζουν ξανά από την αρχή».

Για την παραγωγή του σινγκλ συνεργάστηκαν οι J Balvin, Boaz van de Beatz, David Guetta, Giorgio Tuinfort, Emily Warren, Britt Burton, Matthew Holmes, Philip Leigh και Thomas Troelsen, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού επιμελήθηκε η σκηνοθέτης Hannah Lux Davis, γνωστή από τη συνεργασία της με καλλιτέχνες όπως η Ariana Grande, η Demi Lovato, η Nicki Minaj και ο Drake μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με το concept, το μουσικό βίντεο είναι εμπνευσμένο από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: φωτιά, αέρας, νερό και γη.

Ο Pierre David Guetta έχει στο ενεργητικό του πωλήσεις άνω των εννέα εκατομμυρίων σε άλμπουμ και 30 εκατομμυρίων σινγκλ, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2011 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος DJ του κόσμου ανάμεσα σε 100 προτεινόμενους, από τους αναγνώστες του DJ Mag, ενώ το 2013 το σινγκλ του «When Love Takes Over» ήταν η Νο.1 dance-pop συνεργασία όλων των εποχών, σύμφωνα με τους συντάκτες του περιοδικού Billboard.

Ο José Álvaro Osorio Balvín έχει γνωρίσει ανάλογη επιτυχία και έχει στο ενεργητικό του πωλήσεις άνω των 35 εκατομμυρίων σινγκλ σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει κερδίσει συνολικά 5 Billboard Latin Music, 4 Latin Grammy, 2 MTV Video Music και 4 Latin American Music Awards.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Say My Name» των David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker