kiss-logo
Now playingI'M GOOD (BLUE) DAVID GUETTA, BEBE REXHA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

David Guetta feat. Sia - Flames

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Flames» των David Guetta & Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

«Flames» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που προέκυψε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γάλλου DJ και παραγωγού David Guetta και της τραγουδοποιού από την Αυστραλία, Sia.

Κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου 2018 από τη δισκογραφική What a Music και αποτέλεσε το τέταρτο σινγκλ από το έβδομο στούντιο άλμπουμ του Guetta με τίτλο «7».

Τη σύνθεση υπογράφουν εκτός από τον Guetta και τη Sia, οι Christopher Braide, Giorgio Tuinfort και Marcus van Wattum, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έχουν επιμεληθεί οι τρεις τελευταίοι.

Πρόκειται για την έβδομη φορά που οι δυο καλλιτέχνες συνεργάζονται για την κυκλοφορία ενός σινγκλ, καθώς στο ενεργητικό τους έχουν να επιδείξουν σημαντικές επιτυχίες όπως το «Titanium» και το «Helium» μεταξύ άλλων.

Ο David Guetta είχε δηλώσει ενθουσιασμένος στην προοπτική της συνεργασίας με την Αυστραλή τραγουδίστρια.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για το τραγούδι και η Sia είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου. Είναι εκπληκτική συνθέτης και έχει καταπληκτική φωνή. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα ηχογραφήσουμε ακόμα ένα τραγούδι μαζί».

Το «Flames» χάρισε στη Sia μια υποψηφιότητα για την καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια της χρονιάς στα ARIA Music Awards 2018.

Γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κατάφερε να ενταχθεί στο Top10 περίπου 20 χωρών, ενώ έφτασε μέχρι την έβδομη θέση του UK Singles Chart και την τέταρτη θέση του Αμερικανικού Billboard Dance Club Songs Chart.

To σινγκλ χαρακτηρίστηκε πλατινένιο με βάση τις πωλήσεις του στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τον Καναδά, τη Νορβηγία και την Αυστραλία, ενώ έγινε χρυσό στην αγορά της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ελβετίας.

Το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 5 Απριλίου 2018 στο κανάλι του David Guetta στο YouTube, υπό τη σκηνοθεσία του Lior Molcho.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Flames» των David Guetta & Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker