kiss-logo
Now playingNEW RULES DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Portugal. The Man: Feel It Still

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Feel It Still» των Portugal. The Man και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Feel It Still» είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας του Αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ, Portugal. The Man.

Οι Portugal. The Man ανήκουν στον χώρο του ψυχεδελικού ροκ και έχουν τη βάση τους στο Portland του Oregon. Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους: John Gourley, Zach Carothers, Kyle O'Quin, Jason Sechrist και Eric Howk.

Η σύνθεση των Portugal. The Man περιλαμβάνει ηχητικά αποσπάσματα από το τραγούδι «Please Mr. Postman» των The Marvelettes. Η παραγωγή του σινγκλ φέρει τις υπογραφές των John Hill και Asa Taccone. Κυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ μέσα από το όγδοο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο Woodstock.

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία και κατάφερε να γίνει Νο.1 Hit τόσο στο US Alternative Songs chart, όσο και στα Mexican και Russian airplay, ενώ αποτέλεσε την πρώτη επιτυχία των Αμερικανών στο Hot 100 chart.

To «Feel It Still» έχει επίσης καταφέρει να φτάσει την ίδια περίοδο στην πρώτη θέση σε έξι από τα πιο σημαντικά airplay chart και συγκεκριμένα στα: Radio Songs, Pop Songs, Adult Pop Songs, Alternative Songs, Adult Alternative Songs και Dance/Mix Show Airplay.

Το σινγκλ αποτέλεσε Top10 επιτυχία συνολικά σε 17 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Ελβετία και η Μεγάλη Βρετανία.

Τον Ιανουάριο του 2018, το συγκρότημα βραβεύτηκε για την επιτυχία του στα 60α ετήσια Grammy Awards με το βραβείο Best Pop Duo/Group.

Το «Feel It Still» έχει ακόμα συμπληρώσει 20 εβδομάδες στην κορυφή του Alternative Songs chart, κατακτώντας τον τίτλο του σινγκλ με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια παραμονή στο συγκεκριμένο chart αφήνοντας πίσω την επιτυχία των Muse «Madness» που κατείχε την πρώτη θέση με 19 εβδομάδες.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Feel It Still» των Portugal. The Man και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker