kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

DJ Snake - Let Me Love You ft. Justin Bieber

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Let Me Love You των DJ Snake & Justin Bieber και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

William Sami Etienne Grigahcine είναι το όνομα του Γάλλου, αλγερικής καταγωγής επαγγελματία DJ και παραγωγού που έγινε ευρύτερα γνωστός ως DJ Snake.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, ο DJ Snake έχει προταθεί για βραβείο Grammy ως παραγωγός μουσικής.

Ο ηλικίας 24 χρονών Justin Drew Bieber, έγινε διάσημος το 2008, όταν τον ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων, μέσα από τις διασκευές τραγουδιών που ανέβαζε ο έφηβος στην πλατφόρμα του YouTube.

Ο Bieber, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς οι πωλήσεις του ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια άλμπουμ.

Η σύνθεση "Let Me Love You", περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του DJ Snake, και έχει ήδη ξεχωρίσει ως το πρώτο σινγκλ. Πρόκειται για μια συνεργασία με τον Καναδό Justin Bieber, που συμμετέχει στα φωνητικά.

Η πατρότητα της σύνθεσης ανήκει στους DJ Snake, Justin Bieber, Andrew Watt, Ali Tamposi, Brian Lee και Louis Bell, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο DJ Snake.

Κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου 2016 από την Interscope Records. Το μουσικό βίντεο που ντύνει οπτικά το τραγούδι, κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2016 μέσω του YouTube υπό τη σκηνοθετική άποψη του James Lees.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το "Let Me Love You" ανέβηκε κατευθείαν στη θέση Νο.12 του Billboard Hot 100, ενώ έφτασε μέχρι την κορυφή του Digital Songs με 113.000 downloads, αποτελώντας την πρώτη για τον DJ Snake και την έκτη για τον Bieber επιτυχία στο συγκεκριμένο chart.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Let Me Love You των DJ Snake & Justin Bieber και το απολαμβάνουμε δυνατά.  

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker