kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Maroon 5 Feat. Kendrick Lamar - Don't Wanna Know

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Don't Wanna Know των Maroon 5 Feat. Kendrick Lamar και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Don't Wanna Know" είναι ο τίτλος της πρόσφατης επιτυχίας του Αμερικανικού pop rock συγκροτήματος των Maroon 5.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου 2016 ως το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο έκτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος. Για την ηχογράφησή του, οι Maroon 5 επέλεξαν να συνεργαστούν με τον Αμερικανό ράπερ Kendrick Lamar, ο οποίος συμμετέχει στα φωνητικά.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού έγινε Τop 10 επιτυχία σε 15 χώρες, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι την έκτη θέση στο chart των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον Οκτώβριο του 2016, κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, χωρίς τη συμμετοχή του Kendrick Lamar. Τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο David Dobkin, ενώ η πρεμιέρα του βίντεο έγινε στην εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης The Today Show, που προβάλλεται από το κανάλι NBC. To βίντεο προβλήθηκε φυσικά και στο YouTube, αργότερα την ίδια μέρα. Η βασική ιδέα του σεναρίου στο βίντεο κλιπ, έχει βασιστεί στο παιχνίδι ψηφιακής πραγματικότητας, Pokémon Go. Για την εξυπηρέτηση του σεναρίου, ο τραγουδιστής των Maroon 5, Adam Levine, ενσαρκώνει το ρόλο ενός ερωτευμένου εντόμου, ενώ σε σύντομους ρόλους εμφανίζονται οι Amanda Cerny, Shaquille O'Neal, Ed Helms και Vince Vaughn.

Συνολικά οι Maroon 5, προσμετρούν στο ενεργητικό τους τρία βραβεία Grammy, δυο Billboard Music Awards, δυο American Music Awards και ακόμα ένα βραβείο MTV Music συν ένα World Music Award. Ο Kendrick Lamar Duckworth, είναι γνωστός κυρίως μέσα από τις συνεργασίες του με άλλους εκπροσώπους της rap και hip hop σκηνής, όπως ο The Game, ο Snoop Dogg και ο Busta Rhymes, ενώ το περιοδικό Time συμπεριέλαβε το όνομά του στη λίστα με τους 100 ανθρώπους που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2016.

Οι συνολικές πωλήσεις των Maroon 5 ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια σε άλμπουμ και τα 70 εκατομμύρια σε σινγκλ, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Don't Wanna Know των Maroon 5 Feat. Kendrick Lamar και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker