kiss-logo
Now playingDON'T BE SO SHY IMANY
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Chainsmokers feat. Halsey – Closer

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Closer» των Chainsmokers feat. Halsey και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

The Chainsmokers είναι το «καλλιτεχνικό» όνομα που επέλεξαν οι Αμερικανοί DJ's και παραγωγοί Drew Taggart και Alex Pall.

Το ντουέτο γνώρισε επιτυχία το 2014 χάρη στην κυκλοφορία του τραγουδιού με τίτλο "#Selfie", που έγινε Top20 σινγκλ σε αρκετές χώρες. Το πρώτο τους EP ακολούθησε τον Οκτώβριο του 2015 και μέσα από αυτό ξεχώρισε ένα ακόμα τραγούδι, ενώ η σύνθεσή τους "Don't Let Me Down", τους χάρισε την πρώτη Top5 θέση στα chart, καθώς και ένα βραβείο στα 59α Grammy Awards.

Το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ των Αμερικανών, με τίτλο ''Memories...Do Not Open'', πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017.

Η Αμερικανή τραγουδίστρια Ashley Nicolette Frangipane έχει γεννηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 1994 και έγινε γνωστή ως Halsey, όνομα που προήλθε από αναγραμματισμό του πραγματικού της.

«Closer» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που φέρει την υπογραφή των The Chainsmokers featuring Halsey. Τα ανδρικά φωνητικά βέβαια ανήκουν στον Andrew Taggart. Κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου 2016 από τη δισκογραφική Disruptor και την Columbia Records.

Αναλυτικά, τη σύνθεση υπογράφουν οι Andrew Taggart, Ashley Frangipane, Shaun Frank, Freddy Kennett, Isaac Slade και Joe King, ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Chainsmokers.

Αποτέλεσε την πρώτη Νο.1 επιτυχία τόσο για τους The Chainsmokers όσο και για την Halsey, στο chart του Billboard Hot 100. Το τραγούδι κατάφερε μάλιστα να παραμείνει στην κορυφή για 12 συνεχείς εβδομάδες, ενώ κατέκτησε την κορυφή των chart σε περισσότερες από δέκα χώρες συνολικά, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία και άλλες.

Το «Closer», είναι επίσης το πρώτο τραγούδι που παρέμεινε 26 εβδομάδες στο Top 5 του Billboard Hot 100 chart.

Σύμφωνα με τον Taggart, πηγή έμπνευσης για τη σύνθεσή του, αποτέλεσε το τραγούδι των Blink-182, ''I Miss You".

Το αρχικό βίντεο του τραγουδιού, που επιμελήθηκε ο Rory Kramer, συγκέντρωσε ένα δισεκατομμύριο views μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2017, και αποτελεί ένα από τα 30 βίντεο με την μεγαλύτερη θέαση όλων των εποχών.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Closer» των Chainsmokers feat. Halsey και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker