kiss-logo
Now playingBACK TO YOU LOST FREQUENCIES, ELLEY DUHE, X AMBASSADORS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Peggy Gou: Ανακοίνωσε το ντεμπούτο album της "I Hear You"

Το νέο τραγούδι "1+1=11" μόλις κυκλοφόρησε
Text Size:
  • A
  • A
  • A

p.jpg

φωτογραφία από We Rave You
By
KISS 929

Η Peggy Gou είναι εδώ και ικανοποιεί την ανυπομονησία των fans της, καθώς δίνοντας το νέο της single, "1+1=11" αποκάλυψε και το ντεμπούτο album "I Hear You", που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από τώρα!

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, παραγωγός και DJ έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από τις επιτυχίες της "(It Goes Like) Nanana", αλλά και τη συνεργασία με τον Lenny Kravitz στο "I Believe In Love Again" και το πολύ-αναμενόμενο πρώτο album της θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Ιουνίου από την XL Recordings.

Το νέο single "1+1=11" είναι ένα δυναμικό anthem για το "μαζί", για την κίνηση των κορμιών στο dancefloor, μέσα από τον ρυθμό και τη σύνδεση, ενώ το ολοκληρωμένο album θα εμπεριέχει συνολικά 10 tracks, το αποτέλεσμα μίας εξελιγμένης ηχητικής εξέλιξης από την πλευρά της Peggy Gou και πλήρους αφοσίωσης σε αυτό που έχει γεννηθεί να κάνει.

"Το 'I Hear You' είναι κάτι παραπάνω από το ντεμπούτο album για μένα. Ενσαρκώνει αμέτρητες ώρες της αφοσίωσής μου στην πορεία του να δημιουργώ κάτι διαχρονικό και είναι μία δήλωση για τη δύναμη της ακρόασης, του εαυτού αλλά και των γύρω μας", δήλωσε η Peggy.

Αναλυτικά το tracklist:

01. Your Art
02. Back to One
03. I Believe in Love Again [ft. Lenny Kravitz]
04. All That [ft. Villano Antillano]
05. (It Goes Like) Nanana
06. Lobster Telephone
07. Seoulsi Peggygou (서울시페기구)
08. I Go
09. Purple Horizon
10. 1+1=11

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker