kiss-logo
Now playingFAR FROM EVERYTHING (ACOUSTIC) MARK ANGELO feat. SHAYA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: Βρίσκεται στο στούντιο και τιζάρει νέα μουσική

Ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Στον λογαριασμό της στο instagram άφησε να εννοηθεί η Lady Gaga πως βρίσκεται ξανά στο στούντιο και προετοιμάζει καινούργια μουσική.

Το 2024 έχει ήδη διαμορφωθεί έντονα από πλευράς νέων releases, όμως η τελευταία φορά που είχαμε ένα επίσημο album από τη Lady Gaga ήταν με το "Chromatica" του 2020, οπότε προφανώς και μας έχει λείψει τόσο που περιμένουμε ανυπόμονα την οποιαδήποτε ανακοίνωση έχει να κάνει.

Η αγαπημένη star ανέβασε ορισμένα στιγμιότυπα στα instagram stories της, που δείχνουν θεωρητικά ότι βρίσκεται στο στούντιο, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και κανένα release date δεν έχει βγει στη δημοσιότητα. 

Η αλήθεια είναι ότι τα τρία τελευταία χρόνια, η Gaga έχει αφοσιωθεί σε πολλά και διαφορετικά projects, ενώ πρόσφατα λάνσαρε ξανά το beauty brand Haus Labs. Το μόνο σίγουρο είναι πως εντός 2024 θα την απολαύσουμε στη δεύτερη ταινία του Joker και φυσικά, τους καλοκαιρινούς μήνες το κοινό θα τη δει ξανά on stage στο Las Vegas.

Βέβαια... Υπάρχουν και εκείνες οι φήμες που μιλούν για επερχόμενη συνεργασία με τη Beyoncé στο "Cowboy Carter", οπότε περιμένουμε καρτερικά τις εξελίξεις!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker