kiss-logo
Now playingLET HER GO PASSENGER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Olivia Rodrigo: Έρχεται η deluxe έκδοση του album "GUTS"

Η Olivia αποκάλυψε το tracklist
Text Size:
  • A
  • A
  • A

o.jpeg

φωτογραφία από GRAMMY.com
By
KISS 929

Βρισκόμαστε στην πάρα πολύ ευχάριστη θέση να περιμένουμε την deluxe εκδοχή του "GUTS", του δεύτερου studio album από την Olivia Rodrigo, το οποίο πραγματικά έχουμε λατρέψει.

Η αγαπημένη star έχει ήδη ξεκινήσει την περιοδεία που συνδέεται με αυτό το album και κατά τη διάρκεια συναυλίας της, αποκάλυψε τόσο την deluxe έκδοση του "GUTS" όσο και το tracklist στο συγκεκριμένο release.

Σύμφωνα με τα όσα φαίνονται σε βίντεο θαυμαστών που ανέβηκαν online, ενώ βρισκόταν στο stage του United Center στο Chicago, η Olivia εξέπληξε το κοινό με μία ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του "Get Him Back!", ξεδιπλώνοντας ένα χαρτί που έγραφε τις λέξεις "Guts Deluxe Out Friday", προκαλώντας πανικό και ενθουσιασμό στους fans!

Επομένως, το "GUTS (spilled)" αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22 Μαρτίου, συμπεριλαμβάνοντας πέντε έξτρα τραγούδια: "Obsessed", "Scared of My Guitar", "Stranger" και "Girl I’ve Always Been", μαζί με το "So American" που ηχογραφήθηκε, αφότου είχε κυκλοφορήσει το original album πέρυσι. Τα πρώτα τέσσερα τραγούδια είχαν παρουσιαστεί και στο παρελθόν, σε διαφορετικές εκδοχές βινυλίου του "GUTS", μόνο που τώρα θα συγκεντρωθούν όλα σε ένα σημείο, ώστε να ανήκουν στους fans που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους το "GUTS (spilled)".

Δες την ανακοίνωση της Olivia!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker