kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Η 98χρονη γιαγιά της σημείωσε ρεκόρ στο Billboard

Η τεράστια επιτυχία του "eternal sunshine"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από Cosmopolitan
By
KISS 929

Η επιτυχία του "eternal sunshine" είναι δεδομένη, καθώς το νέο album της Ariana Grande έφτασε Νο.1 σε Αμερική, U.K. και μερικά ακόμα charts παγκοσμίως, κάτι που βοήθησε την 98χρονη γιαγιά της να σημειώσει το δικό της ρεκόρ στο Billboard.

Συγκεκριμένα, η Nonna που συμπεριλαμβάνεται στο "ordinary things" από το καινούργιο album της Ari, είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που μπήκε στο Billboard Hot 100, καθώς η συνέργασία των δύο γυναικών βρέθηκε στη θέση Νο.55 του επίσημου chart της Αμερικής.

Αυτό σημαίνει πως η Marjorie Grande είναι η γηραιότερη που έχει ποτέ είσοδο στο εν λόγω chart, σε όλη τη μέχρι τώρα ιστορία του, καθώς την ακούμε να μιλά για τον σύζυγό της, Frank στο φινάλε τόσο του "ordinary things", αλλά και ολόκληρου του δίσκου ταυτόχρονα:

"And when he’d come home and I’d see him, when he first gets off that train / It was like God almighty arrived / It was like seein’ daylight. And as I told her, never go to bed without kissin’ goodnight / That’s the worst thing to do, don’t ever, ever do that".

FYI, η Ariana κατάφερε το πολυπόθητο double στα charts της Αμερικής, έχοντας ταυτόχρονα το Νο.1 album και single με τα "eternal sunshine" και "we can't be friends (wait for your love)" αντίστοιχα.

We love everything about this!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker