kiss-logo
Now playingSTOP KILLING TIME C REAL
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Beyoncé: Αποκάλυψε το εξώφυλλο του "Cowboy Carter"

"This ain’t a Country album. This is a ‘Beyoncé’ album"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

bb.jpg

φωτογραφία από Stereogum
By
KISS 929

Είμαστε κυριολεκτικά μία ανάσα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του "Cowboy Carter" και η Beyoncé επιτέλους αποκάλυψε ετο εξώφυλλο του επόμενου δίσκου της, αφήνοντας ταυτόχρονα να εννοηθεί πως εντός του tracklist θα υπάρχουν και συνεργασίες με άλλα μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η Bey έχει κάνει έντονα το άνοιγμά της προς την country πλευρά της μουσικής, περιγράφοντας όμως τον επόμενο δίσκο της με την iconic φράση "this ain’t a country album. This is a ‘Beyoncé’ album".

Γνωρίζουμε ήδη την ιστορία που έχει σημειώσει στα charts το "Texas Hold 'Em", που κυκλοφόρησε μαζί με το έτερο single "16 Carriages", ενώ το "Cowboy Carter" έχει επίσημο release date στις 29 Μαρτίου, ως το δεύτερο part της μουσικής τριλογίας που ξεκίνησε η Bey με την κυκλοφορία του "Rennaisance" το 2022.

"Αυτό το album είναι πέντε χρόνια προετοιμασίας. Γεννήθηκε από μία εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, όταν δεν ένιωσα ευπρόσδεκτη... και ήταν πολύ ξεκάθαρο πως δεν ήμουν", έγραψε η Bey στο μήνυμά της, ίσως αναφερόμενη στην ερμηνεία του αξεπέραστου "Daddy Lessons" στα 2016 CMA Awards. "Όμως, εξαιτίας αυτής της εμπειρίας, έψαξα βαθύτερα στην ιστορία της country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο. Είναι όμορφο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσο κόσμο σε όλη την υφήλιο, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις φωνές ανθρώπων που έχουν αφοσιώσει τόσο πολλή από τη ζωή τους στο να εκπαιδεύονται για τη μουσική μας ιστορία", αναφέρεται στην ανάρτηση της Beyoncé.

"Οι κριτικές που αντιμετώπισα όταν μπήκα για πρώτη φορά στο είδος αυτό της μουσικής, με ανάγκασαν να προσπεράσω τους περιορισμούς που μου είχαν επιβληθεί. [Το Act II] είναι το αποτέλεσμα της πρόκλησης του εαυτού μου, και του ότι πήρα τον χρόνο μου να λυγίσω και να μιξάρω είδη μουσικής, ώστε να δημιουργήσω αυτό το σώμα δουλειάς. Έχω μερικές εκπλήξεις στο album και έχω συνεργαστεί με ορισμένους εκπληκτικούς καλλιτέχνες που εκτιμώ βαθιά. Ελπίζω να μπορείτε να ακούσετε την καρδιά και την ψυχή μου και όλη την αγάπη και το πάθος που έβαλα σε κάθε λεπτομέρεια και σε κάθε ήχο. Νιώθω τιμή να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα με νούμερο ένα single στο Hot Country Songs chart. Αυτό δε θα είχε συμβεί χωρίς την απίστευτη υποστήριξη από τον καθέναν από εσάς και όλους μαζί. Η ελπίδα μου είναι πως μερικά χρόνια από τώρα, η αναφορά στη φυλή ενός καλλιτέχνη, όσον αφορά στην κυκλοφορία ειδών μουσικής, θα είναι απλά ανούσια", δήλωσε η Bey.

"This ain’t a Country album. This is a ‘Beyoncé’ album" ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ!

Δες την ανάρτηση της αγαπημένης star!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker