kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Αποκάλυψε - επιτέλους - τον τίτλο του νέου δίσκου και το tracklist

Δες το εκπληκτικό εξώφυλλο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpeg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Επιτέλους η Dua Lipa ανακοίνωσε τον τίτλο, το tracklist, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της δίσκου, καθώς το επίσημο release του "Radical Optimism" αναμένεται στις 3 Μαΐου.

Από το νέο album της Dua έχουμε απολαύσει ήδη τα δύο πρώτα singles, τα "Houdini" και "Training Season", όμως παρέμενε μεγάλο μυστήριο τόσο ο τίτλος όσο και η ημερομηνία κυκλοφορίας του LP, όμως με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το απόγευμα της Τετάρτης, η Dua ικανοποίησε την περιέργειά μας και όχι μόνο, αφού προκάλεσε ενθουσιασμό με το εξώφυλλο και τον τίτλο του album.

Το LP θα συμπεριλαμβάνει συνολικά 11 tracks και θα αποτελεί την πρώτη επίσημη και full-on κυκλοφορία από το "Future Nostalgia" του 2020, ενώ στο εξώφυλλο τη βλέπουμε να απολαμβάνει το νερό της θάλασσας, ενώ την περιτριγυρίζει ένας καρχαρίας.

"Μερικά χρόνια πριν, ένας φίλος μου έμαθε τον όρο 'radical optimism' (δραστική αισιοδοξία). Είναι ένα κόνσεπτ που μου ταιριάζει και ένιωσα περιέργεια για αυτό, άρχισα να παίζω μαζί του και να το ενσωματώνω στη ζωή μου", δηλώνει σε βίντεο η Dua.

"Με χτύπησε - η ιδέα του να περνάς μέσα από το χάος με χάρη και να νιώθεις πως μπορείς να διαχειριστείς κάθε καταιγίδα. Και ταυτόχρονα, βρήκα τον εαυτό μου να εξετάζει την ιστορία της ψυχεδελικής μουσικής, της trip hop και Britpop. Πάντα μου ακούγονταν αισιόδοξα αυτά τα στιλ, με αυτοπεποίθηση, και αυτή η ειλικρίνεια και το attitude είναι ένα συναίσθημα που έχω πάρει μαζί μου στα studio sessions".

WE'RE GONNA DANCE CRY AGAIN! Δες την ανάρτηση εδώ!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker