kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Miley Cyrus: Κυκλοφόρησε η συνεργασία με τον Pharrell στο "Doctor (Work It Out)"

Το track αρχικά ήταν προγραμματισμένο για το 2013
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από News Directory 3
By
KISS 929

Η στιγμή που περιμέναμε όλη την εβδομάδα, επιτέλους έφτασε, αφού μπορούμε ξανά και ξανά να έχουμε στο repeat την καινούργια συνεργασία του Pharrell Williams με τη Miley Cyrus στο "Doctor (Work It Out)".

Αρχικά το τραγούδι είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο album της Miley από το 2013, "Bangerz", όμως τελικά δεν είχε συμπεριληφθεί στο τότε tracklist και όταν ο Pharrell το χρησιμοποίησε στην τελευταία collection του οίκου Louis Vuitton για τη Men’s Fall-Winter 2024 Collection, αμέσως προκάλεσε αίσθηση online, κάτι που μας φέρνει στο τώρα, καθώς οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσημο release.

Πρόκειται για ένα άκρως groovy τραγούδι, το οποίο είναι τουλάχιστον εθιστικό, με τη Miley να τραγουδά "I could be a doctor and I could be a nurse, I think I see the problem, it’s only gonna get worse … Just show me where it hurts/ I need to rock you baby, before your body burns/ Can we work it out?".

Ακόμα δε γνωρίζουμε εάν αυτό το single μπορεί να σημαίνει την έναρξη ενός καινούργιου era για τη Miley ύστερα από το album "Endless Summer Vacation" τον Μάρτιο του 2023, όμως ακόμα και αυτή η μικρή δόση για εμάς είναι αρκετή!

LET'S DANCE!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker