kiss-logo
Now playingBUTTERFLY CRAZY TOWN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Αποκάλυψε όλο το tracklist του "eternal sunshine"

Και οι 13 τίτλοι του νέου album είναι εδώ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από Complex Philippines
By
KISS 929

Η Ariana Grande αποκάλυψε και τους 13 τίτλους των τραγουδιών που συμπμεριλαμβάνονται στο νέο της album, "eternal sunshine".

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ελάχιστα από τα τραγούδια που εμπεριέχει το "eternal sunshine", ενώ η αγαπημένη star είχε αποφασίσει να μην κυκλοφορήσει άλλο single μέχρι το επίσημο release όλου του δίσκου, επομένως τώρα, καθώς πλησιάζουμε στις 8 Μαρτίου, οι πληροφορίες αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο.

Τα τραγούδια του "eternal sunshine" είναι τα:

1. intro (end of the world)

2. bye

3. don't wanna break up again

4. Saturn Returns Interlude

5. eternal sunshine

6. supernatural

7. true story

8. the boy is mine

9. yes, and?

10. we can't be friends (wait for your love)

11. i wish I hated you

12. imperfect for you

13. ordinary things (feat.nonna)

Σε καινούργια συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast The Zach Sang Show, η Ari δήλωσε πως οι fans της θα πάρουν μία δική της εκδοχή του δίσκου, Ariana's Version, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες και τον τελευταίο χρόνο, υλικό του δίσκου διέρρευσε διαδικτυακά, με τη διάσημη star για ακόμα μία φορά να πρέπει να αντιμετωπίσει leaks της μουσικής της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Όμως επιβεβαίωσε πως αυτά τα "παράνομα" tracks έχουν μπει στον δίσκο, απλά με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που περιμένει ο κόσμος.

Τέλος, η Ariana δήλωσε πως δεν είχε σκοπό στην πραγματικότητα να δημιουργήσει έναν δίσκο πριν την κυκλοφορία και των δύο ταινιών του "Wicked" ή τουλάχιστον της πρώτης, όμως όταν ξεκίνησε η απεργία των δημιουργών στο Hollywood και στη συνέχεια, και άλλων μελών της βιομηχανίας, η ίδια μπήκε στο στούντιο και πολύ οργανικά μόνη της και με τον παραγωγό Max Martin, άρχισαν να δημιουργούν τη μουσική, οπότε έτσι οργανικά θέλησε και η ίδια, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, να προσφέρει το "eternal sunshine" στους fans, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρη εάν θα κάνει περιοδεία παρά το γεγονός πως της έχουν λείψει πολύ οι θαυμαστές της. 

We've missed you, too, Ari!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker