kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Eurovision 2024: Επτά τραγούδια του Sanremo Song Contest της Ιταλίας στα charts της Αμερικής

Τεράστια επιτυχία για τη "Sanremo 2024" playlist του Spotify
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από cilentano.it
By
KISS 929

Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος διαγωνισμός τραγουδιού μετά τη Eurovision και αυτό ακριβώς είναι η δυναμική του Sanremo Song Contest που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ιταλία και οδηγεί ένα όνομα στον εντυπωσιακό διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης.

Φέτος, τα υποψήφια τραγούδια και ονόματα φαίνεται πως ήταν πιο επιτυχημένα από ποτέ, καθώς η Spotify playlist "Sanremo 2024" ήταν εκείνη με τα περισσότερα streams παγκοσμίως, ακριβώς μετά το release της διοργάνωσης, κάτι που μεταφράστηκε και στα charts της Αμερικής, αφού 7 συνολικά τραγούδια του Sanremo Song Contest βρίσκονται στους πιο σημαντικούς πίνακες.

Συγκεκριμένα, το Global 200 περιλαμβάνει τα "Tuta Gold" από Mahmood (No. 52), "I p’ me, tu p’ te" από Geolier (No. 91), "Sinceramente" από Annalisa (No. 95) και το νικητήριο τραγούδι της Angelina Mango, "La Noia" (No. 110). Τα ίδια ακριβώς τραγούδια εμφανίζονται και στο  Global Excl. US chart, σε ακόμα υψηλότερες θέσεις μάλιστα, ενώ τα ακολουθούν τα "Casa Mia" από Ghali (No. 87), "Tu No" από Irama (No. 100) και "Un ragazzo una ragazza" από The Kolors (No. 179).

The italian rizz!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker