kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Camila Cabello: Ο χωρισμός που επηρέασε την καινούργια μουσική της

Τι αποκάλυψε η ίδια σε νέα της συνέντευξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν την προσωπική τους ζωή ως πηγή έμπνευσης για τη μουσική τους και το ίδιο φαίνεται πως θα κάνει η Camila Cabello στα όσα ετοιμάζεται να μας δώσει κατά τη διάρκεια του 2024.

Η Camila είναι από τα πρόσωπα που περιμένουμε ανυπόμονα να παρουσιάσουν σύντομα νέα μουσική και η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Puss Puss, αναφέρθηκε στο πώς ένας μεγάλος και δύσκολος χωρισμός την ανατροφοδότησε με έμπνευση για τον επόμενο δίσκο της.

"Πραγματικά αισθάνθηκα πως ήμουν ερωτευμένη με αυτό το πρόσωπο. Και τώρα αισθάνομαι κάπως μόνη μου και μικρή και περίεργα, όμως ταυτόχρονα, είμαι ενήλικας και νιώθω τόσο δυνατή σε άλλους τομείς της ζωής μου, όχι όμως στα ερωτικά μου", δήλωσε η Camila, προκαλώντας σχόλια που συνδέουν αυτά τα λόγια με τον Shawn Mendes.

Βέβαια, η star είχε ακόμα έναν χωρισμό πέρυσι, με τον CEO Austin Kevitch, με τον οποίο είχαν αποφαασίσει να προχωρήσουν σε χωριστούς δρόμους 8 μήνες αφότου είχαν τραβήξει την προσοχή των μίντια.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως το επόμενο album δεν έχει ως θεματική τον έρωτα και την αγάπη, αλλά την ανακάλυψη περισσότερο του εαυτού.

"Υπάρχει αυτή η μάχη με τα συγκεκριμένα συναισθήματα, που δεν είναι τακτοποιημένα ή μέσα σε ένα κουτί. Δε μπορείς ακριβώς να πεις ότι πρόκειται για ένα λυπημένο τραγούδι, δε μπορείς ακριβώς να το προσδιορίσεις. Είμαι απλά εγώ που παλεύω με αυτά τα συναισθήματα και νιώθω να βρίσκομαι εκεί και παρούσα τη στιγμή που αισθάνομαι ένα συναίσθημα και το εξερευνώ".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker