kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στο Billion Views Club του YouTube οι Maroon 5 με το "Memories"

Ακόμα πιο υψηλά κινείται το επίσημο music video για το "Sugar"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από IMDb
By
KISS 929

Οι Maroon 5 έχουν λόγους να χαίρονται αυτή την εβδομάδα, αφού δύο official music video από την καριέρα τους έφτασαν σε καινούργια peak εντός YouTube.

Συγκεκριμένα, το "Memories" κατάφερε να μπει επίσημα και με τη βούλα στο Billion Views Club του YouTube, που σημαίνει ότι ξεπέρασε 1 δις προβολές, προερχόμενο από το "Jordi" studio album. Το single του 2019 είχε αντλήσει έμπνευση από τον θάνατο του Jordan Feldstein, μακροχρόνιου συνεργάτη του συγκροτήματος, φτάνοντας στα charts μέχρι τη θέση Νο.2 του Billboard Hot 100, ενώ το music video είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του David Dobkin, σε ένα close-up του Adam Levine.

"Here’s to the one’s that we got/ Cheers to the wish you were here but you’re not/ Cuz the dreams bring back all the memories of everything we’ve been through"

Πέρα από το "Memories" όμως, το έτερο άκρως επιτυχημένο single των Maroon 5, το "Sugar" έφτασε σε νέο peak, καθώς έσπασε το φράγμα των 4 δις προβολών στο YouTube, ένα τραγούδι που ξεχώρισε από το πέμπτο album της μπάντας με τίτλο "V".

Το "Sugar" είναι το πρώτο που πετυχαίνει ένα τέτοιο καινούργιο ρεκόρ για τους Maroon 5, ξεπερνώντας άλλα επιτυχημένα singles, όπως τα "Girls Like You", "One More Night", "Animals", "Payphone" και "Moves Like Jagger", με τα τελευταία τρία να μην έχουν μπει ακόμα στο Billion Views Club του YouTube.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker