kiss-logo
Now playingTWIST IN MY SOBRIETY JOANNE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

"yes, and?": Ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard για την Ariana Grande

Το νέο της single και η massive επιτυχία του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, ήταν επίσης αναμενόμενο το νέο single της Ariana Grande, "yes, and?" να κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard.

Όλες οι προβλέψεις έπεσαν μέσα και έτσι το καινούργιο τραγούδι της Ari έπιασε κορυφή στο Hot 100, ξεπερνώντας τον Jack Harlow και την επιτυχία του "Lovin' On Me".

"Είμαι τόσο τόσο τόσο... τόσο συγκινημένη. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους θαυμαστές μου, τους πιο απίστευτους αγγέλους του κόσμου, για την αγάπη που έχετε δείξει στο τραγούδι και σε μένα", έγραψε online η Ariana.

"Είναι ακατανίκητο και τόσο ειλικρινά συγκινητικό να βλέπω πόσοι από εσάς έχετε ταυτιστεί με αυτό το τραγούδι και είναι ένα τέτοιο δώρο να με βλέπετε και να με αγκαλιάζετε! Σας ευχαριστώ για τη θετικότητά σας, την υποστήριξή σας, σας ευχαριστώ για τα πάντα. Δεν έχετε ιδέα πόσα σημαίνετε για μένα! Όλα αυτά συμβαίνουν αποκλειστικά χάρη σε εσάς. Σας ευχαριστώ".

Το "yes, and?" είναι το πρώτο promo single από την επερχόμενη, έβδομη δισκογραφική δουλειά της Ari, με τίτλο "eternal sunshine", που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2024.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker