kiss-logo
Now playingAS IT WAS HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τριήμερο ταξίδι στην Κωνστάντζα

Διεκδικήστε ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Κωνστάντζα, που σας προσφέρουν ο Kiss 92,9 και το Scooter UK 110 Address της SUZUKI
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Διεκδικήστε ένα τριήμερο στην Κωνστάντζα, με τα έξοδα πληρωμένα!

Απολαύστε μαζί με ένα άτομο της επιλογής σας, ένα δωρεάν τριήμερο στην Κωνστάντζα (Ρουμανία), δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό που τρέχει καθημερινά από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στον Kiss 92,9.

Οι τυχεροί ακροατές θα απολαύσουν δωρεάν:

  • Δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • Αεροπορικά εισιτήρια με τη Blue Air

 

Συντονιστείτε στον Kiss 92,9 – Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλοντας τη σχετική φόρμα.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

* Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στην εκπομπή ''Πρωινό στον Kiss'', με την Κική και τον Άκη.

Blue Air συνδέει την Αθήνα με νέους προορισμούς. Καθημερινά πραγματοποιεί 40 πτήσεις σε 35 προορισμούς. Το 2015 μετέφερε συνολικά πάνω από 1,5 εκατομμύρια επιβάτες.

«Smart Flying» σημαίνει, μεταξύ άλλων, διαφάνεια στο κόστος του εισιτηρίου. Οι επιβάτες, γνωρίζοντας τις ανάγκες τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, μπορούν να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το εισιτήριό τους, καθώς και τις πρόσθετες υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι επιβάτες μας θα έχουν πάντα στη διάθεσή τους ένα φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών από όπου μπορούν να επιλέξουν, στις καλύτερες τιμές. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα στο 211 – 1034100 ή μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Blue Air, ακολούθησε τα όνειρά σου και πέταξε!

 

Λίγα λόγια για την Κωνστάντζα:

H Κωνστάντζα (Constanţa) είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ρουμανίας στη όχθη της Μαύρης θάλασσας. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας Δοβρουτσά, πρωτεύουσα της περιοχής Κωνστάντζα και 5η σε πληθυσμό πόλη της Χώρας. Στην περιοχή της πόλης υπάρχουν φρέατα μεταλλικού νερού. Η κύρια βιομηχανική δραστηριότητα στην πόλης επικεντρώνεται στη βυρσοδεψία, τη βιομηχανία διύλισης και τηβιομηχανία τροφίμων. Βόρεια της Κωνστάντζας βρίσκεται το παράκτιο θέρετρο Μαμάγια.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker