kiss-logo
Now playingHAPPY PHARRELL WILLIAMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Release Athens 2022: Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries

Το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού. Ο 92.9 Kiss σε όλα τα μουσικά event!
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Release Athens 2022 
Parov Stelar
ARTBAT 
Kevin de Vries
 Σάββατο 18 Ιουνίου 2022
Πλατεία Νερού, Φάληρο.
Ο 92.9 Kiss σε όλα τα μουσικά event!

 

Το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

 

Το πρόγραμμα:
Πόρτες, ταμείο 17:00
El Siciliano 18:00
Kevin de Vries 19:15
Artbat 21:00
Parov Stelar 23:00.

 

Ο διάσημος Αυστριακός καλλιτέχνης και η καταπληκτική μπάντα του θα μας χαρίσουν μία βραδιά αποθέωση της διασκέδασης και του ασταμάτητου χορού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Μαζί του, το δίδυμο που έχει κατακτήσει τον κόσμο της χορευτικής μουσικής, οι ARTBAT και ο σπουδαίος Βερολινέζος DJ, Kevin de Vries.

Η συμμετοχή τους θα είχε ανακοινωθεί αρκετά νωρίτερα, όμως τα γεγονότα στην πατρίδα τους τέθηκαν, αναπόφευκτα, σε πρώτο πλάνο. Τους υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και με την ευχή - και την ελπίδα - πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει άμεσα.

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, είναι ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε τον όρο Electro Swing. Μάγεψε το κοινό από την αρχή της καριέρας του, κατακτώντας παράλληλα το ραδιοφωνικό airplay, με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες, όπως τα "Catgroove", "Booty Swing", "All Night", "The Princess", "Chambermaid Swing", "The Sun", "Matilda" και πολλά ακόμα.

Η μεγάλη του δύναμη παραμένει η σκηνική του παρουσία, παρέα με την πολυμελή μπάντα του. Πλέον, μετράει περισσότερα από 1.000 shows, με απανωτά sold-out σε εμβληματικούς χώρους όπως το Play Station Theater στη Νέα Υόρκη, το Alexandra Palace στο Λονδίνο και το Zenith στο Παρίσι, αλλά και σε πολλά σπουδαία φεστιβάλ, όπως τα Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop, μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, είναι περιζήτητος remixer - με συνεργασίες από Tony Bennett & Lady Gaga μέχρι Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye, Bryan Ferry - ενώ έχει ντύσει με τη μουσική και τα τραγούδια του αμέτρητες διαφημίσεις, ταινίες και σειρές.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του, "Voodoo Sonic - The Trilogy", χωρίζεται σε τρία μέρη που κυκλοφόρησαν από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020. Ένα ακόμα ταξίδι προς τη μουσική ελευθερία και την εξερεύνηση νέων ηχητικών τοπίων που φαίνεται πως θα τον οδηγήσει ακόμα ψηλότερα.

Σε κάθε περίπτωση, αν η ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου είναι "πως θα διασκεδάσω;" o Parov Stelar είναι η απάντηση! Το ελληνικό κοινό το γνωρίζει, ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο, γι' αυτό και δίνει πάντοτε βροντερό παρών στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Follow Parov Stelar:

 

 

Οι ARTBAT δημιουργήθηκαν από τους Artur και Batish, δύο έμπειρους DJs και παραγωγούς της underground χορευτικής σκηνής του Κιέβου.

Σε ένα χώρο με πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό, κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή αφού η παρθενική τους κυκλοφορία, “Mandrake”, γρήγορα μπήκε στα DJ sets των πλέον θρυλικών techno ονομάτων, όπως ο Richie Hawtin και ο Maceo Plex. Μέσα σε ένα χρόνο, εκτοξεύτηκαν στην κορυφή της χορευτικής μουσικής, έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα dance events που πρέπει να παίξεις για να ανέβεις

επίπεδο και κατέκτησαν την κορυφή των charts στο Beatport. Η συνέχεια ήταν παρόμοια. Ο Solomun τους υπογράφει στην εταιρεία του και αμέσως μετά κυκλοφορούν τη δεύτερη, μεγάλη τους επιτυχία, “Uplift”. Με το “Tabu”, που ακολούθησε, επιβεβαιώνουν τη φοβερή αίσθηση μελωδίας που τους διακρίνει. Μέχρι το τέλος του 2019, συμμετέχουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα dance festivals του πλανήτη, αναδεικνύονται Stars of the Year στο Mixmag, κατακτούν την κορυφή στις πωλήσεις του Beatport και κυκλοφορούν το πρώτο τους Essential Mix στο BBC Radio 1, την εμβληματική εβδομαδιαία εκπομπή του Pete Tong που βγαίνει στον αέρα εδώ και τρεις δεκαετίες.

Follow ARTBAT:

 

Αμέσως μετά την πρώτη του κυκλοφορία το 2015, ο Kevin de Vries ξεκίνησε την ανοδική πορεία του στην techno σκηνή, επιδεικνύοντας ένα ξεχωριστό ταλέντο να αναμειγνύει τους trance ήχους των 90s με τη σύγχρονη, γερμανική ματιά στη χορευτική μουσική. Το 2016, με την κυκλοφορία του “Eternity”, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους αφού τα μεγαλύτερα ονόματα της club μουσικής (Adam Beyer, Richie Hawtin κ.α.) επέλεγαν κάθε βράδυ τη μουσική του.

Το 2017, ξεκίνησε να παίζει στα πιο σημαντικά dancefloors, από το φημισμένο Watergate μέχρι το Awakenings Festival, και να κυκλοφορεί τα τραγούδια του στα σπουδαιότερα labels του χώρου, όπως στην Cocoon του Sven Vath, τη θρυλική Drumcode του Beyer και φυσικά το δεύτερό του σπίτι, την Afterlife των Ιταλών superstars Tale of Us.

Σήμερα, θεωρείται ξεχωριστός και ραγδαία ανερχόμενος DJ, περιζήτητος remixer και παραγωγός και έρχεται στο Release Athens 2022 για ένα set με απίστευτη ένταση και μοναδική ενέργεια.

Follow Kevin de Vries:

Facebook
Instagram
Spotify
Soundcloud
 

Η προπώληση συνεχίζεται. Επιπλέον των εισιτηρίων αρένας, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

 

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:

1. Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries (18/6/22, Πλατεία Νερού) + London Grammar, LP, Hooverphonic, D3LTA, Daphne and the Fuzz (27/6/22, Πλατεία Νερού) προς 60€ (κέρδος 20€
2. Parov Stelar, ARTBAT, Kevin de Vries (18/6/22, Πλατεία Νερού) + Pet Shop Boys, Thievery Corporation, Κ. Βήτα, Mazoha, Bobya Cottisha (30/6/22, Πλατεία Νερού) προς 60€ (κέρδος 20€)

 

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Yoleni's και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στo www.releaseathens.gr

 

Links:

 

Το 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα Release The Earth From Plastic.

Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλώσιμα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker