kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

The Nice Guys

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

 

The Nice Guys

Μια κωμωδία γεμάτη περιπέτεια και ανατροπές, βγαλμένη από τα 70s.

26 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Κiss Πρώτη Προβολή: Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List.

Δηλώστε συμμετοχή την Τρίτη 24 Μαΐου μέσα από τον Kiss 92,9 στην ενότητα Win On Kiss (ΕΔΩ)

 

H ταινία:

18 χρόνια μετά το «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό», ο Ράσελ Κρόου επιστρέφει στην Πόλη των Αγγέλων και συναντά την Κιμ Μπέισινγκερ!

Στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1970, ένας παλαιστής και ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο ενός φόνου. Ο πολλά βαρύς Ράσελ Κρόου επιστρέφει στο Λος Άντζελες, συναντά την Κιμ Μπέισινγκερ(!) και συνεργάζεται με τον «χειρότερο ντετέκτιβ όλων των εποχών» (Ράιαν Γκόσλινγκ) στη ταινία του Σέιν Μπλακ («Iron Man 3», «Kiss Kiss, Bang Bang») με τίτλο «The Nice Guys».

«Είναι μια ταινία αυστηρώς ακατάλληλη ταινία...λίγο γοργή, λίγο αστεία και λίγο τραχιά επιμέρους. Οι ήρωες είναι άνθρωποι της πιάτσας κι όχι σοφιστικέ αστυνομικοί, οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε μία ταινία που δεν βλέπουμε συχνά», εξηγεί ο Μπλακ.

Η ταινία επανενώνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο Κρόου-Μπέισινγκερ του «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό» 18 χρόνια μετά την οσκαρική ταινία του Κέρτις Χάνσον σε μία ιστορία που μπλέκει την εξαφάνιση ενός κοριτσιού, έναν νεκρό πορνοστάρ και μία μεγάλη συνωμοσία που φτάνει σε υψηλά κλιμάκια της εξουσίας.

Δεκαετία του '70, εγκλήματα, βία, χιούμορ και αρκετό αίμα για τα «Καλά Παιδιά» που αναμένονται στις αίθουσες στις 26 Μαΐου 2016.

 

Πηγή
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker