kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Greek Santa’s Village

Το Ελληνικό Χωριό του Άι Βασίλη. Aπό τις 7 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 8 Ιανουαρίου 2023 στα Θέατρα Βράχων, Δήμων Βύρωνα και Δάφνης - Υμηττού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Greek Santa’s Village
Το Ελληνικό Χωριό του Άι Βασίλη
«Μια αγκαλιά για όλους»
7 Δεκεμβρίου 2022 έως 8 Ιανουαρίου 2023
Θέατρα Βράχων, Δήμων Βύρωνα και Δάφνης - Υμηττού.
 
 

Για 33 ημέρες τα Θέατρα Βράχων μεταμορφώνονται σε πηγές χαράς, γιορτής, παιχνιδιού και γέλιου, υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος, με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα ‘ντύσουν’ το εορταστικό κλίμα.

► Το Greek Santa's Village μεταδίδει συνεχώς το KissMas Web radio με τα πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια non - stop από τον 92.9 Kiss!

 

Με 15 δωρεάν δράσεις για παιδιά όπως το σπίτι του Άι Βασίλη, παραμυθόσπιτο, ξωτικά, ανακύκλωση, ζωγραφική, δημιουργική απασχόληση και πολλά άλλα, καθώς και 60 περίπτερα και λοιπούς χώρους δραστηριοτήτων. Οι επιλογές για τη διασκέδαση των επισκεπτών του θα είναι απεριόριστες και η επιτυχία δεδομένη.

Φυσικά, Χριστούγεννα και καλό φαγητό πάνε μαζί, για αυτό και το Greek Santa’s Village έχει φροντίσει να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές επιλογές! Τυλιχτά, burger, pizza, hot dog,σνακ και λιχουδιές, ζεστή σοκολάτα, κρασί και άλλα ροφήματα θα είναι κάποιες από αυτές.

  • Τι θα βρείτε στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά:

Το Αρχοντικό του Αϊ Βασίλη, η χαρά του παιδιού, Facepainting, Παραμυθόσπιτο, Ταχυδρομείο,  σπιτάκι Ηρώων της Disney και των παραμυθιών, το δέντρο των "ευχών", Κέντρο ενημέρωσης, Κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, οι κλειδαριές της "Αγάπης", το σπιτάκι της φιλοζωικής Δήμου Δάφνης- Υμηττού, φουσκωτά, το ραδιόφωνο του χωριού, η Πυροσβεστική του Αη Βασίλη καθώς και το σπιτάκι ενημέρωσης Δήμου Βύρωνα.

Ο κατ’ εξοχήν πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης αλλά και το επιτελείο του με τα ξωτικά, τους ταράνδους, τους καλικαντζάρους, τους χιονανθρώπους, τις νεράιδες, animater και άλλους συγκεντρώνονται σε ένα μαγικό μέρος, το Greek Santa's Village και είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν, στο πιο παραμυθένιο σκηνικό που έγινε ποτέ στην Αττική!

Το πρωτότυπο Ελληνικό χωριό του Άι Βασίλη υπόσχεται στους επισκέπτες του 33 ημέρες γεμάτες φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, χαμόγελα υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα "ντύσουν" το εορταστικό κλίμα και θα ανακοινώνονται ανά εβδομάδα.

Στη σκηνή, μεταξύ πολλών άλλων, θα ανέβουν οι εξής παρακάτω καλλιτέχνες: Kings, Δημήτρης Σταρόβας, 1550, Μανώλης Κονταρός, Ασπασία Θεοφίλου, Σίλια Κατραλή, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Ευριδίκη και ένα μεγάλο όνομα στη τελετή λήξης που θα εκπλήξει.

Ημερομηνίες εμφάνισης των ανωτέρω θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ την κεντρική παρουσίαση έχει αναλάβει ο Χρήστος Κούτρας, δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

Στις 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα τιμητικό αφιέρωμα στη γνωστή στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Όλγα Βλαχοπούλου, με δημοφιλή ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. 

  • Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν ως προς την ενίσχυση των δράσεων της κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

 

 

Γενική Είσοδος: 

  • Κανονικό 7€  (μεγάλοι)
  • Μειωμένο 3,50€  (παιδιά 9-15 ετων) 
  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 8 ετών είναι δωρεάν.

 

► Αγορά Εισιτηρίων ΕΔΩ.

 

Θέατρα Βράχων Δήμων Βύρων και Δάφνης Υμηττού

Τηλέφωνο: 2311 246 199

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker