kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022

Από τις 9 ως τις 12 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022
09-12 Νοεμβρίου
Στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

 

ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022. Εκεί όπου αθλητισμός και πολιτισμός τέμνονται δημιουργικά!

Η ΟΠΑΠ MARATHON expo, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2022.

Πλήρως ανανεωμένη η ΟΠΑΠ MARATHON expo φιλοδοξεί το 2022 να φιλοξενήσει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες, πληθώρα εκθετών που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200 στο σύνολό τους αλλά και πλούσιες θεματικές δράσεις.

Αθλητική ένδυση και υπόδηση, αξεσουάρ, διατροφή, προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, προπονητικές υπηρεσίες, γυμναστήρια, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, αθλητικός τουρισμός, οι σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, Σύλλογοι αλλά και Περιφέρειες, είναι μόνο ορισμένες από τις θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της έκθεσης και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022, ένα τεράστιο τετραήμερο αθλητικό φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα αγγίζοντας κάθε γωνιά της, από τα νότια προάστια της πόλης μέχρι το ιστορικό της κέντρο και την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, θα προσελκύσει για άλλη μία χρονιά, χιλιάδες δρομείς και ενδιαφερόμενους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μία παράλληλη διοργάνωση με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που αποτελεί την πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο συμμετέχοντας και κατά παράδοση καλωσορίζει το πλήθος των επισκεπτών, θα ξεχωρίσει για ακόμη μία χρονιά με την πλούσια θεματική της, τις στοχευμένες δράσεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις αλλά και B2B συναντήσεις που κινούνται γύρω από τον αθλητισμό και δημιουργούν εύφορο έδαφος για νέες συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη φετινή διοργάνωση έχει προστεθεί ένας επιπλέον σημαντικός αγώνας που αφορά όλες τις Πανεπιστημιακές σχολές του πλανήτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στην ΟΠΑΠ MARATHON expo.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022!

 

Ωράριο Λειτουργίας:

Τετάρτη 09 Νοεμβρίου: 13.00 – 20.00
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Σάββατο 12 Νοεμβρίου : 10.00 – 19.00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker