kiss-logo
Now playingCAN'T FIGHT THE MOONLIGHT LeANN RIMES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

12-13 Νοεμβρίου 2022. Υπερήφανος χορηγός – 92.9 Kiss 90's To Now
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας
12-13 Νοεμβρίου 2022
Υπερήφανος χορηγός – 92.9 Kiss 90's To Now

 

Ο ιστορικός αγώνας «επιστρέφει» για το 2022 με αυξημένα όρια συμμετοχής και με στόχο να φέρει ξανά στο διεθνές προσκήνιο τη χώρα μας.

Ο Μαραθώνιος Αθήνας 2022 είναι προγραμματισμένος για τις 12 - 13 Νοεμβρίου και είναι μια διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές του την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

BeAuthentic: Εξασφαλίστε την θέση σας στον Αυθεντικό!

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο:

Έκλεισαν οι εγγραφές για τον φετινό, 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, και πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το αγωνιστικό διήμερο 12-13 Νοεμβρίου από τον ΣΕΓΑΣ.

Νωρίτερα από το προβλεπόμενο συμπληρώθηκαν οι θέσεις των 15.000 δρομέων για τα 42.195 μ. όπως και των 12.000 ατόμων που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη διαδρομή των 10 χλμ.

Αυλαία έπεσε και στις εγγραφές για τον αγώνα των 5 χλμ στον οποίο συμμετέχουν επίσης 15.000 δρομείς, όπως και στον παιδικό αγώνα των 1.200 μ. που επιστρέφει μετά την αναστολή του λόγω της πανδημίας. Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2011, 2012 και 2013.

Τελευταία ευκαιρία έως τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, έχουν να εγγραφούν οι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον Νυχτερινό Αγώνα 10χλμ Πανεπιστημίων ΟΠΑΠ. Στον αγώνα αυτόν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φοιτητές Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο και τους παρέχονται ειδικά προνόμια. Θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 12 Νοεμβρίου με ώρα εκκίνησης 17.45 και αφετηρία από τη Λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη και τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.

Οι συμμετέχοντες στην ειδική αυτή διαδρομή που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα πρέπει να προσκομίσουν την φοιτητική τους ταυτότητα κατά την παραλαβή του αριθμού τους από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων που θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο με την OPAP Marathon Εxpo.

Η σημαντικότερη διεθνής έκθεση του κλάδου του αθλητισμού, του fitness και του αθλητικού τουρισμού με 160 εκθέτες θα λειτουργεί από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do), από όπου οι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό της διοργάνωσης και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του δρομικού κινήματος, με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις διαδρομές παρακάτω: 

 

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ικανοποιούνται αιτήματα για αλλαγές επί των εγγραφών που έχει υποβάλλει μια ομάδα ως προς τα στοιχεία του συμμετέχοντα ή την επιλογή του αγώνα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή υπάρχει δυνατότητα αλλαγής (στοιχεία συμμετέχοντα ή αγώνα δρόμου) για εγγραφές που έχουν υποβληθεί με χρηματική επιβάρυνση 5€ ανά αλλαγή. Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει επιπλέον και τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ έχει καταφέρει να αναδείξει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χώρας με αντίκτυπο στο παγκόσμιο δρομικό κίνημα!

 

Αλλαγή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου:

Ο ΣΕΓΑΣ, εναρμονίζεται με τα τελευταία δεδομένα της Ελληνικής Πολιτείας για την εξάπλωση της νόσου COVID-19, και σας ενημερώνει για την απόσυρση του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΑΜΑ 2022.

Για την προστασία όλων των συναθλητών, εθελοντών και εργατικού προσωπικού, συστήνουμε την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας -όπου παρατηρείται συνωστισμός- καθώς και τη διενέργεια προληπτικού αυτό-διαγνωστικού ελέγχου (self test) τόσο την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους όσο και την ημέρα του αγώνα.

Η επίδειξη Πιστοποιητικού COVID-19 (εμβολιασμού, ανάρρωσης, αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου) κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους ή την ημέρα του αγώνα δεν είναι πλέον υποχρεωτική.
Επιπλέον, η χρήση μάσκας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Marathon EXPO, καθώς και στην εκκίνηση/ τερματισμό του εκάστοτε αγώνα, είναι προαιρετική, αλλά συνίσταται εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρείται. Σε περίπτωση που η Ελληνική Πολιτεία ανακοινώσει νέα μέτρα προστασίας, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, που θα ισχύσουν τότε.

 

Template Facebook Header 3 -new

DOWNLOAD THE APP VIA GOOGLE PLAY HERE
DOWNLOAD THE APP VIA THE APP STORE HERE

The Athens Marathon event is now available in the dual app “Athens Marathon and Half” that includes the two major running events of Greece that SEGAS organizes (Athens Marathon & Athens Half Marathon).

The application is available for free via Google Play and the App Store and you can find it by searching “Athens Marathon and Half”. Afterwards, just choose 2022 Athens Marathon. The Authentic event and through the app: 

  • Follow you runners via the live tracking feature
  • Read useful info and suggestions for the race day
  • Take selfies with the amazing selfie frames
  • Receive notifications with the event’s latest news
  • And more!

 

 

Γενικές Πληροφορίες: 2111877725
Ατομικές Εγγραφές: 2111877718 / 2111877720 / 2111877725
Ομαδικές Εγγραφές: 2111877721
Αγωνιστικός Τομέας: 2111877726
Πρόγραμμα Εθελοντισμού: 2111877722 / 2111877723.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker