kiss-logo
Now playingSWEET DREAMS BEYONCE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Α’ Αγώνας Olympians Run International

Εκκίνηση από το Μαρούσι, στις 14 Απριλίου 2019
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
ΑΑγώνας OLYMPIANS RUN International
Σπύρος Λούης” Συνδιοργάνωση Δήμος Αμαρουσίου
Μαρούσι, 14 Απριλίου 2019

 

Α’ Οlympians Run:

Οι Olympians (αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα sports) και ο Αθλητικός Σύλλογος η «Ευεξία» διοργανώνουν Διεθνείς Αγώνες Running 5 και 10 χλμ, Ανδρών – Γυναικών και 2,5 χλμ για Οικογένειες Running και δυναμικό βάδην με βασικό σύνθημα: «Τρέχουμε για την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών».

Βασικό σύνθημα των αγώνων το “BE AN OLYMPIAN!” – “Τρέξε με τους Ολυμπιακούς Αθλητές, Ζήσε το Όνειρό Σου!”. Ο Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου ‘’ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ’’ διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά στο Δήμο Αμαρουσίου με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετέχουν δε εκατοντάδες δρομείς / Δημότες – Κάτοικοι.

 

  • Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για το Σπύρος Λούης / Olympians Run International.
  • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό που διεξάγεται μέχρι το τέλος του Μαρτίου, ΕΔΩ.

 

Οι αγώνες είναι διεθνείς με συμμετοχές αθλητών (Olympians που είχαν λάβει μέρος σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες ανεξαρτήτως ηλικίας) από όλο τον κόσμο, αθλούμενους από όλη την Ελλάδα, οικογένειες με παιδιά σε έναν ανοιχτό αγώνα (OPEN).


 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν:

  • Α’ Αγώνας Olympians Run / Σπύρος Λούης, Δήμος Αμαρουσίου 14 Απριλίου 2019
  • Β’ Αγώνας Δήμος Ρεθύμνου / Κρήτη 23 Ιουνίου 2019, Ολυμπιακή Ημέρα (Night Run)
  • Γ’ Αγώνας Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, 13 Οκτωβρίου 2019

 

Μπορούν να συμμετάσχουν όποιοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν και να διατρανώσουν την πίστη τους για την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών που αποτελεί βασικό moto του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του βαρώνου Pierre De Coubertin.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας και είναι υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΚΕΔΕ, Καλλιπάτειρα.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση:

● της Κιβωτού του Κόσμου του Πάτερ Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά.
● της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που υποστηρίζει το έργο των Ελλήνων Παραολυμπιακών Αθλητών.
● της Δύναμης της Προσφοράς που προωθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.
 

Η Κιβωτός του Κόσμου με το φιλανθρωπικό της έργο βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των παιδιών, με τον Πάτερ Αντώνιο να αναδεικνύεται “Ευρωπαίος Πολίτης της Χρονιάς” για το 2018 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όποιοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν και να διατρανώσουν “Την πίστη τους για την Ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών” που αποτελεί βασικό moto του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του Bαρώνου Πιέρ Ντε Κουμπερτέν.

 

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται με τους Δήμους Αμαρουσίου, Ρεθύμνου, Αρχαίας Ολυμπίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού /ΕΟΤ, της ΚΕΔΕ και της Καλλιπάτειρα.

Οι εγγραφές άνοιξαν, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.runolympiansinternational.com ή απευθείας στη Φόρμα Εγγραφών εδώ

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker