kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Πέτρα του Βορρά - Στο θέατρο Αλίκη

Με την υποστήριξη του Kiss 92,9
Text Size:
  • A
  • A
  • A

Η Πέτρα Του Βορρά

στο Θέατρο Αλίκη

Mε την υποστήριξη του Kiss 92,9.

 

Ίσως οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, όμως στο θέατρο Αλίκη υπάρχει ένα μυστικό πέρασμα!

Η «Πέτρα του Βορρά» από τον Οκτώβριο δημιουργεί στη σκηνή του θεάτρου το πέρασμα για έναν κόσμο μαγικό...

Η παράσταση αυτή αποτελεί το εισιτήριο για έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι πιθανά. Στο σκηνικό συναντά κανείς περίεργα πλάσματα που ζουν μέσα σε πέτρες και περιμένουν να ελευθερωθούν. Μία παράσταση όπου μπορείς να βρεθείς σε ανάποδους κόσμους, με σκύλους, ποντικούς και πάπιες, να είναι σε θέση εξουσιάζουν τους ανθρώπους, κατοικώντας σε πύργους γοτθικούς.

Στο θέατρο Αλίκη, η Δύση συναντάει την Ανατολή και ο Βορράς το Νότο, καθώς ο αλλόκοτος θίασός του, μάγοι, μάγισσες και αυτοκράτορες του ήλιου αναμετρούν τις δυνάμεις τους σε έναν πόλεμο που θα σταματήσει μόνο όταν βρεθεί στη σκηνή η Πέτρα του Βορρά!

Ανάμεσά τους ένα αγόρι δώδεκα χρονών. Ένα αγόρι που με μόνο όπλο του το θάρρος, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου για να βρει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Ένα αγόρι που ίσως, ξαναφέρει την ειρήνη. Ένα αγόρι 760 χρονών.

Και είναι εκεί, στο θέατρο Αλίκη, αυτό το μαγικό πέρασμα και ας το γνωρίζουν λίγοι. Βρίσκεται εκεί, κρυμμένο στα παρασκήνια χρόνια τώρα. Από την εποχή του Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Και έχει και ένα μυστικό κλειδί για να μπορέσεις να το ανοίξεις.

Όμως πρέπει να είσαι παιδί για να το βρεις, όσο χρονών κι αν είσαι!

Τη θεατρική περίοδο 2015-16, τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αλίκη, το πρωτότυπο θεατρικό έργο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, η Πέτρα του Βορρά, μία παράσταση γεμάτη χιούμορ και εκπλήξεις για παιδιά του δημοτικού και όχι μόνο σε σκηνοθεσία Κατερίνας Παπαδάκη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Συντελεστές

Κείμενο έργου: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Σκηνοθεσία παράστασης: Κατερίνα Παπαδάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Σκηνικά-Κοστούμια παράστασης: Αθανασία Σμαραγδή

Μουσική Επιμέλεια έργου: Αλέξιος Πρίφτης

Κινησιολογία ηθοποιών: Μανώλης Θεοδωράκης

Φωτισμοί σκηνής: Νίκος Βλασόπουλος

Φωτογραφίες παράστασης: Νικόλας Κομίνης

Πρωταγωνιστούν:

Φανή Αποστολίδου, Χριστίνα Δενδρινού, Ντένης Μακρής, Τζεφ Μαράουι, Κατερίνα Παπαδάκη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Πολιτάκης, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

 

Θέατρο Αλίκη

Αμερικής 4

Πλ. Συντάγματος

Τηλ.: 210 3210021

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker