kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο 92.9 Kiss ζωντανά από την πλατεία Συντάγματος

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου σας περιμένουμε για να μάθουμε τα πάντα για το About You, παρέα με την καλύτερη μουσική του 92,9 Kiss 90's To Now...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο 92.9 KISS γιορτάζει το ξεκίνημα του About You στην Ελλάδα, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου με ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα στην πλατεία Συντάγματος από τις 11 το πρωί.

Σας περιμένουμε για να μάθουμε τα πάντα για το About You, το πιο προσωπικό ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας της Ευρώπης, παρέα με την καλύτερη μουσική του 92,9 Kiss 90's To Now !!!

 

 

Το ABOUT YOU είναι ο πρώτος online προορισμός αγορών στην Ευρώπη, όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει τη μόδα, να εμπνευστεί και να ψωνίσει για το προσωπικό του στυλ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας ψηφιοποιεί την παραδοσιακή εμπειρία του window-shopping.

Το ABOUT YOU μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή: desktop, tablet, smartphone και στη βραβευμένη εφαρμογή ABOUT YOU για smartphone.
Στην πραγματικότητα, οι αγορές στο ABOUT YOU δεν είναι μόνο διασκεδαστικές αλλά και εντελώς ασφαλείς.

Όλες οι παραγγελίες γίνονται με δωρεάν αποστολή και η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω διαφόρων τρόπων. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα δωρεάν εντός 100 ημερών. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν άνετα στο σπίτι τους και εάν τα προϊόντα δεν ταιριάζουν στο γούστο τους ή δεν τους αρέσουν μπορούν να τα επιστρέψουν δωρεάν.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker