kiss-logo
Now playingYOU DO SOMETHING TO ME PAUL WELLER
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο 92,9 Kiss ζωντανά για τον 37o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

O 92,9 Kiss συμμετείχε μεταδίδοντας ζωντανά το πρόγραμμα του από το χωριό των χορηγών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O 92,9 Kiss συμμετείχε μεταδίδοντας ζωντανά το πρόγραμμα του από το χωριό των χορηγών και το περίπτερο της Coca-Cola, επίσημου χορηγού ΣΕΓΑΣ.

Ο 92,9 Kiss ήταν όπως και κάθε προηγούμενη χρονιά, από τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμβολή του στην προβολή του κορυφαίου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος, στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, δομικά συστατικά του πολιτισμού.

Εντυπωσιακή και άκρως συγκινητική ήταν και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση χιλιάδων δρομέων από όλον τον κόσμο, που έσπευσαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, εκατοντάδες ακροατών μας βρεθήκατε για άλλη μια φορά κοντά μας, φωτογραφηθήκαμε, σας ακούσαμε, περάσαμε όλοι υπέροχα και πάνω απ’όλα γευτήκαμε τη χαρά της προσφοράς για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό.

 

Zero Waste Future - Για 1η φορά η Coca-Cola στην Ελλάδα, ως επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου μας κάλεσε όλους ΜΑΖΙ να δώσουμε 2η ζωή στα πλαστικά μπουκάλια του αγώνα.

Τις ημέρες του αγώνα ανακυκλώσαμε στους ειδικούς κάδους της εταιρίας τα πλαστικά μπουκάλια μας, ώστε να ξαναγεννηθούν σαν 3D printed υπαίθρια γυμναστήρια, όπως ακριβώς και το εντυπωσιακό βάθρο απονομής των δρομέων, που ήταν κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η Coca-Cola ως Επίσημος Χορηγός Αυθεντικού Μαραθωνίου, δίνει για πρώτη φορά την προοπτική μηδενικών απορριμμάτων!

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, τα υπέροχα λόγια σας και για το ότι είστε κοντά μας.

92,9 Kiss - Τα Αγαπημένα του Χθες και οι Επιτυχίες του Σήμερα!

 

* Δείτε το αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker