kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Blackbox Audio Video Show Athens 2022

Το πιο ανατρεπτικό show ήχου, εικόνας και μουσικής, 5 και 6 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Park Hotel Athens. Kερδίστε στον 92.9 Kiss ένα High end ηχοσύστημα της Cabasse...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Blackbox Audio Video Show Athens 2022!

Μια έκθεση εξερευνά τα σύνορα του ήχου και της εικόνας.
Showrooms υψηλής πιστότητας, High End και Consumer Brands, Gadgets, TVs, Projectors, Live Events, Βινύλια.
Ό,τι θα συζητηθεί αύριο.
Ό,τι θες να μάθεις τώρα 5 και 6 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Park Hotel Athens.

► Ένας τυχερός ή μια τυχερή μέσα από το Instagram του 92.9 Kiss θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το High end ηχοσύστημα της Cabasse, THE PEARL KESHI - αξίας €2.500.

Blackbox Audio Video Show Athens 2022.
Γενική είσοδος € 5 την ημέρα.
Εσύ θα λείπεις;
 

Κλείστε ή Αγοράστε το εισιτήριο σας για το πιο ανατρεπτικό show ήχου, εικόνας και μουσικής της ελληνικής αγοράς και μπείτε στην κλήρωση για τα υπέροχα δώρα όπως μια τηλεόραση Panasonic Android TV 50 ιντσών, ένα βιντεοπροβολέα Oproma HD28i, ένα πικάπ Thorens, ένα σετ ενεργών ηχείων βάσης Elac, ένα σετ ακουστικών Campfire Audio, επιλογές από δίσκους βινυλίου και cds και αρκετά ακόμα δώρα».

Στο show θα υπάρχουν live συναυλίες από καταξιωμένους μουσικούς. Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, η Αποστολία Ζώη και η μπάντα της θα ξεσηκώσει το κοινό σε ένα ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα με ξένες και ελληνικές επιτυχίες ενώ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Εύα Κοτανίδη θα μας ταξιδέψει στην γαλλική μουσική σκηνή.

Στο Blackbox Show 2022, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets. Πολλές εκπλήξεις, happenings, events και μουσικά δρώμενα, θα λάβουν χώρα στο BLACKBOX Audio Video Show.

Πληροφορίες για το δώρο:

Η γαλλική εταιρεία Cabasse ιδρύθηκε το 1950 (!), εφηύρε και ανέπτυξε την τεχνολογία των ομοαξονικών ηχείων. Αυτή η τεχνολογία καθιστά δυνατή τη στέγαση πολλών ηχείων σε μικρό χώρο, προσφέροντας στους λάτρεις της μουσικής τη συγκίνηση του καθαρού ήχου.

Η σειρά Pearl αναφέρεται σε ενεργά ηχεία (αυτοενισχυόμενα) τα οποία έχουν ενσωματωμένη ενίσχυση με μοναδική καλωδίωση τα καλώδια του ρεύματος! Το Cabasse Keshi αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα με δύο ηχεία δορυφόρους, ένα sub και ενσωματωμένο streamer! Αυτό το συμπαγές σύστημα διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα και ενσωματώνεται αβίαστα σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Οι δορυφόροι του THE PEARL KESHI διαθέτουν έναν ολοκαίνουργιο πατενταρισμένο οδηγό που τροφοδοτείται από 300 Watt RMS (ανά ηχείο). Ο σχεδιασμός αυτών των ηχείων πλήρους εμβέλειας επιτρέπει μεγάλες αποστάσεις και υψηλή διαχείριση ισχύος για εξαιρετική δυναμική.

Ένα τέτοιο μινιμαλιστικό συνδεδεμένο σύστημα 2.1, ικανό να αποδίδει συνολική ισχύ 1050 Watt RMS (300 Watt για κάθε δορυφόρο και 450 W για το μπάσο), επιτρέπει στους ακροατές να αισθάνονται όλες τις δυναμικές της αγαπημένης τους μουσικής, από τους πιο λεπτούς ήχους έως τους πιο εντυπωσιακούς, χωρίς κανένα ψαλίδισμα ή παραμόρφωση.

Το PEARL KESHI ενσωματώνεται τέλεια με το σύστημα πολλαπλών χώρων Cabasse StreamCONTROL και επιτρέπει την αναπαραγωγή όλων των αρχείων ήχου από MP3, AAC, WMA έως αρχεία υπερ-υψηλής ευκρίνειας όπως AIFF, FLAC, ALAC. Συνδέεται με παραδοσιακές πηγές όπως πικάπ, CD, NAS κ.λπ. καθώς και με διαδικτυακές μουσικές υπηρεσίες (Qobuz, Tidal, Spotify, Deezer, web radios κ.λπ.).

Το σύστημα συνοδεύεται από ένα συνδεδεμένο τηλεχειριστήριο με εκλεπτυσμένο και κομψό φινίρισμα και εργονομικό σχεδιασμό. Αυτό το τηλεχειριστήριο που είναι συνδεδεμένο με Bluetooth χωράει στην παλάμη του χεριού σας και επιτρέπει τον εύκολο και διαισθητικό έλεγχο της συσκευής: ρύθμιση της έντασης μέσω ενός περιστρεφόμενου δακτυλίου, επιλογή εισόδου, αναπαραγωγή/παύση, καθώς και δυνατότητα επιλογής ραδιοφωνικού σταθμού ή του αγαπημένου σας μουσικού κομματιού.

 

♦ Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε live στο Breakfast Show την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ανέδειξε τον τυχερό ακροατή Νικόλα Χολογκίτα.
♦ Η παραλαβή του δώρου από το νικητή πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της πρώτης μέρας της έκθεσης το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.
 
 
Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

 

 

Blackbox Audio Video Show Athens 2022
5 και 6 Νοεμβρίου 2022
Radisson Blu Park Hotel Athens
Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα 106 82
Τηλέφωνο: 210 8894500.
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker